Equa bank představila dva unikátní produkty pro rodinné firmy


19. 04. 2018  22:03          komentáře (0)

Jako první z bank přichází Equa bank na trh s produkty pro rodinné firmy. Od začátku května bude nabízet Běžný účet Rodinná firma a Malý podnikatelský úvěr Rodinná firma. Běžný účet Rodinná firma bude zcela bez podmínek se všemi standardními úkony zdarma, Malý podnikatelský úvěr Rodinná firma se mimo jiné vyznačuje zvýhodněnou úrokovou sazbou až o 1 % p. a. Uvedení těchto produktů na trh je součástí strategie podpory rodinného podnikání, které se Equa bank prostřednictvím soutěže Equa bank rodinná firma roku věnuje již sedmým rokem.  

Equa bank představila dva unikátní produkty pro rodinné firmy




Podpoře rodinného podnikání se Equa bank věnuje ve spolupráci s Asociací malých a středních podniků a živnostníků ČR (AMSP ČR). Ta letošní rok vyhlásila jako Rok rodinného podnikání, jehož cílem je mimo jiné ukotvit definici rodinné firmy v legislativě. „Rodinné podnikání je základem ekonomické stability, rozvoje regionů, podporuje tradiční lokální produkty a váže na sebe více než polovinu tuzemské pracovní síly. Ukotvením definice rodinného podnikání umožníme jeho systematickou podporu, vytvoříme podmínky pro předávání další generaci a budeme motivovat rodiny k zakládání rodinných firem. V uplynulých dnech jsme již zahájili konkrétní legislativní kroky a pokud vše dobře půjde, do konce roku bychom se mohli stát jedenáctou zemí v EU, která má rodinné firmy v právním řádu,“ uvádí předseda AMSP ČR Karel Havlíček.

 

„Equa bank snahy AMSP ČR vítá, neboť nám to umožňuje zvýšit podporu rodinného podnikání právě například uvedením již zmíněných produktů. Rodinné firmy jsou velmi významným segmentem české ekonomiky s vysokým podílem na HDP ČR, těší se vysoké důvěře jak u veřejnosti, tak také u konkurence, a tvoří základ ekonomiky. Přesto se jim v ČR stále nedostává podpory, kterou by si zasloužily. Jsme rádi, že se AMSP ČR dlouhodobě touto problematikou zabývá a že máme možnost se do této iniciativy aktivně zapojit“, objasňuje Luboš Janoušek, ředitel rozvoje obchodu firemního bankovnictví Equa bank.

 

Specifikace produktů

 

Běžný účet Rodinná firma

  • Vedení účtu ZDARMA
  • Příchozí a odchozí tuzemské transakce ZDARMA
  • Výběry ze všech bankomatů v ČR ZDARMA
  • Vedení 1 platební karty ZDARMA
  • Internetové bankovnictví ZDARMA
  • Možnosti disponentů
  • Různá práva pro disponenty

 

Malý podnikatelský úvěr Rodinná firma

  • Zvýhodněná úroková sazba až o 1 % p. a.
  • Podnikatelský úvěr až 10 milionů Kč
  • Splátkový/kontokorentní
  • Zajištěný/nezajištěný
  • Zjednodušený a zrychlený proces poskytnutí úvěru

 



Equa bank představila dva unikátní produkty pro rodinné firmy

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15490087600

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2540
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,6480
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8380
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,4915
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0220
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4100
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0751
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více