Equa bank spouští unikátní on-line investování do investičních fondů


10. 10. 2018  11:26          komentáře (0)

Nový produkt je revolucí v jednoduchém investování pro každého – z pohodlí domova, srozumitelně a za výhodných finančních podmínek.

Equa bank spouští unikátní on-line investování do investičních fondů




Equa bank, která je lídr v oblasti klientsky srozumitelného a jednoduchého digitálního bankovnictví v České republice, přichází s unikátní nabídkou on-line investování do investičních fondů. Novinka od Equa bank mění dosavadní pojetí nabídky investičních produktů na českém trhu. Revoluční je zejména jednoduchost a srozumitelnost investování on-line podle investičních cílů a životních situací, které chce klient řešit.

„Naším cílem je nabídnout investice co nejširšímu okruhu zájemců. Proto jsme se rozhodli pojmout celý proces tak, aby byl jednoduchý a srozumitelný pro každého, tedy i pro začínající investory. Klient si namodeluje životní situace, které ho čekají, a podle toho si zvolí odpovídající investiční možnosti. To vše zvládne u Equa bank jednoduše a on-line prostřednictvím svého internetového bankovnictví. Díky této kombinaci budeme na trhu jedineční a výrazně posouváme hranice jednoduchosti a dostupnosti investování pro každého,“ říká Petr Řehák, generální ředitel Equa bank.

On-line investování pro každého funguje velmi jednoduše a návodně. Celý proces je postaven na plánování investičních cílů, protože stanovení investičního plánu je základem pro úspěšné investování. Klient si po přihlášení do svého internetového bankovnictví volí z nabídky životních situací, které chce investicí řešit. V nabídce se zobrazují typické cíle, jako je například přilepšení na stáří nebo tvorba finanční rezervy.

Pomocí investiční kalkulačky si klient může svůj investiční cíl libovolně upravovat tak, aby nejlépe vystihoval jeho potřeby. Pro snazší nastavení investice má na výběr čtyři přednastavené investiční přístupy, které se liší mírou očekávaného výnosu a rizika. Investovat přitom může do korunových fondů od renomovaných a důvěryhodných správcovských společností. Pro investování si může navíc zvolit jakýkoli účet u Equa bank – běžný i spořicí.

Pro dosažení investičního cíle má Equa bank navíc unikátní službu – Hlídač plnění investičních cílů. Tento hlídač za klienta vyhodnocuje, zda je možné stanoveného cíle dosáhnout. Pokud ne, služba nabídne různé možnosti úpravy investice tak, aby se zvýšila šance na splnění cíle.  

 

Investice při platbě kartou

Klienti si také mohou zvolit více investičních cílů s různým nastavením (délka investice, investiční přístup atd.). Mohou také kdykoli změnit nastavenou cílovou hodnotu své investice, zadávat jednorázové či pravidelné investice v jednom sledu.

Unikátní je rovněž možnost automatické investice při každé platbě kartou. Klient – pokud chce – si může nastavit, jak často a jaké částky (například 10, 20 nebo 50 Kč) chce střádat při každém použití platební karty. Jakmile nastřádaná částka dosáhne 100 Korun, jsou peníze investovány. Klient tak nakupuje a současně investuje.

„Jsme první z nových bank, která takový produkt nabízí. Prioritou pro nás je jednoduchost, dostupnost a možnost vše vyřešit on-line. Vše je velmi intuitivní - ukazujeme různá modelová řešení v závislosti na velikosti investice. Všechno je přitom postaveno na jednoduché investiční kalkulačce se zobrazením různých scénářů vývoje investice. Klientům ukazujeme konzervativnější hodnoty očekávaného zhodnocení, abychom přispěli k úspěšnému plnění investičních cílů. Klienty také upozorňujeme například na nesoulad mezi zvažovanou dobou investice a investičním přístupem. To vše jim investování usnadní a zlidští. Naším cílem je absolutní jednoduchost a návodnost,“ dodává David Kögler, ředitel investičních produktů Equa bank.


 



Equa bank spouští unikátní on-line investování do investičních fondů

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15576210432

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2620
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7020
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8330
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5365
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,9990
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4050
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0774
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více