Era dává účetním roční prázdniny


09. 03. 2012  11:02     tz     komentáře (0)

Počátkem března spustila Era unikátní Era program pro účetní, jehož cílem je odměnit tuto často nedoceněnou profesi zvyšující konkurenceschopnost živnostníků a firem na trhu. Mezi hlavní benefity programu patří roční poplatkové prázdniny u Era účtu k podnikání a Era účtu pro právnické osoby. Účetní a daňoví poradci mohou také zažádat o Era kontokorent k podnikání se zvýhodněnou úrokovou sazbou.





„Daně a účetnictví jsou zásadním předpokladem pro úspěšné fungování firmy. I přesto bohužel mnoho lidí pohlíží na pozici účetních s nepochopitelným despektem. V Eře si však jejich práce velice vážíme a jako výraz poděkování jsme se rozhodli pro účetní připravit zvýhodněnou nabídku moderních finančních produktů Era,“ říká Lenka Heřmánková, manažerka segmentu SME Poštovní spořitelny.

Prominutí poplatků u Era účtu k podnikání a Era účtu pro právnické osoby se týká nejběžněji účtovaných transakcí na účtu (např. vedení účtu, došlé platby, vklad a výběr hotovosti na Finančních centrech i pobočkách České pošty, trvalé, jednorázové či hromadné příkazy a další). Pro všechny majitele Era účtu k podnikání navíc platí, že mohou získat Era osobní účet bez poplatku za vedení. Oba účty lze následně snadno ovládat přes jedno uživatelské číslo v rámci internetového bankovnictví a jednoduše tak spravovat své soukromé i podnikatelské finance.

„Ještě do nedávna jsem souhlasila s drobnými podnikateli, že podnikatelské účty jsou drahé a že se jim toto oddělení financí nevyplatí. Raději vyznačovali každou podnikatelskou platbu na svém soukromém účtu, nebo rovnou platili za větší časovou náročnost při zpracování jejich účetnictví. Pak jsem ovšem objevila Era účet k podnikání, který má významně nižší poplatek za vedení účtu než ostatní banky a navíc k němu získáte i běžný účet pro soukromé finance bez poplatku za vedení. To se už opravdu vyplatí. Je sice pravda, že existují banky, které mají podnikatelský účet zcela bez poplatků, ale na druhou stranu už asi neposkytují další produkty jako kontokorent nebo kreditní kartu   k podnikání a hlavně nemají tolik kontaktních míst jako Era. A navíc, do které banky můžete jít i v sobotu dopoledne? Moc jich není, že? Kdežto s Era účtem můžete zajít na jakoukoli poštu. V současné době jednoznačně doporučuji Era účet k podnikání,“ dodává ze své zkušenosti Zuzana Pšeničková, vítězka soutěže Era Účetní roku 2011.



Era dává účetním roční prázdniny

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15710972336

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2560
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7050
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8560
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3735
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0530
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0756
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více