Era hypotéka s bonusem odmění věrné klienty


06. 02. 2013  14:00     tz     komentáře (0)

Nová Era hypotéka s bonusem přináší úpravu, která významným způsobem odmění klienty za věrnost. Princip novinky spočívá v bonusu 5 % z výše hypotéky, který klient obdrží od banky ve dvou mimořádných splátkách v průběhu doby splácení. Tuto část nesplacené jistiny úvěru za klienty, kteří zůstanou u Ery po celou dobu splácení hypotéky, uhradí banka.

Era hypotéka s bonusem odmění věrné klienty




„Klienti, kteří splácejí úvěr, oceňují, pokud jim banka poskytne finanční úlevu a odmění jejich věrnost, což tato nová služba umožňuje. Díky bonusu ušetří pět procent z celkové výše úvěru. Například u dvoumilionové hypotéky bude klientovi odpuštěno 100 000 korun. Bonus je navíc zohledněn již při výpočtu výše měsíční splátky. Splátka Era hypotéky s bonusem je tak vždy nižší než u klasické hypotéky, protože klient splácí jistinu sníženou o vypočítaný bonus,“ vysvětluje Olga Břízová, manažerka Úvěrů Ery a Poštovní spořitelny.

Podmínkou pro získání bonusu je minimální doba splácení úvěru 20 let. Povolená mimořádná splátka je maximálně 20 % ze zůstatku úvěru v době změny úrokové sazby. V případě, že klient nesplní podmínky pro získání bonusu, stává se z hypotéky standardní úvěr, žádných sankcí se nemusí obávat. Pokud je klientovi již poskytnuta první část bonusu a následně dojde k porušení podmínek, klient o již poskytnutou část bonusu nepřichází.

Parametry Era hypotéky s bonusem

Splatnost úvěru

Minimálně 20 let

Minimální výše úvěru

200 000 Kč

Maximální výše úvěru

Do 100 % zástavní hodnoty nemovitosti

Úroková sazba

Fixní na období 3 a 5 let

Bonus

5 % z vyčerpané výše úvěru

Termín vyplacení bonusu

První polovina bonusu bude uhrazena po 12 letech splácení hypotečního úvěru, druhá polovina bonusu bude uhrazena při splatnosti úvěru.

Era jde cestou zjednodušování produktové nabídky a maximálně se zaměřuje na požadavky dnešního klienta. Jejím cílem je poskytnout srozumitelné, praktické, dostupné a funkční služby, které se bez ostatních zbytečností přizpůsobí potřebám zákazníků.



Era hypotéka s bonusem odmění věrné klienty

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16479823664

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,1550
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4670
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8270
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3610
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,6875
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0552
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více