Era jako jediná na trhu nabízí nadstandardní zvýhodnění pro seniory


06. 02. 2012  12:34     Zuzana Kalátová     komentáře (0)

Era je jedinou bankou na tuzemském trhu, která poskytuje klientům ve zralém věku finanční zvýhodnění. Seniorům je k dispozici Era osobní účet vedený za snížený poplatek, navíc si každý měsíc mohou jednou vybrat hotovost na obchodních místech Poštovní spořitelny zcela zdarma.





„Starší klienti jsou pro nás významnou skupinou. Jsme v České republice jediní v oblasti bankovnictví, kdo nabízí seniorům zajímavé poplatkové zvýhodnění, nejširší distribuční síť a vysoký počet bankomatů. V nedávné době jsme také začali na Finanční centra zavádět samoobslužný Era point, který mimo jiné umožňuje klientům představit  obsluhu účtu internetovým bankovnictvím, což ocení zejména starší klienti a lidé, kteří nemají přístup k internetu. Naše produkty průběžně upravujeme, aby byly pro seniory srozumitelné a dostupné. Vzhledem k pokračujícímu stárnutí populace v ČR bude počet i význam starších klientů růst i v dalších letech,“ říká Tomáš Suk, výkonný manažer segmentu Zralý věk.   Era osobní účet nabízí seniorům vedení účtu za snížený poplatek ve výši 8 korun a také měsíčně jeden výběr hotovosti na obchodních místech Poštovní spořitelny zcela zdarma.  Mezi další výhody patří například bezplatné zřízení a vedení služeb internetového bankovnictví včetně elektronického výpisu. Platby kartou u obchodníka jsou rovněž bez poplatku.   Klienti ve zralém věku využívají především běžný účet a platební kartu, na bankovních službách oceňují zejména snadnou dostupnost a srozumitelnost. Platební kartu k účtu využívá cca 66% klientů, téměř 14% klientů pak využívá služby elektronického bankovnictví. Pro starší klienty jsou rovněž důležité produkty pro bezpečné uložení úspor či pravidelné spoření. 62% klientů má zřízen spořicí účet, termínovaný vklad nebo vkladní knížku.   Era jde cestou zjednodušování produktové nabídky a maximálně se zaměřuje na požadavky dnešního klienta. Jejím cílem je poskytnout srozumitelné, praktické, dostupné a funkční služby, které se bez ostatních zbytečností přizpůsobí potřebám zákazníků.     Poštovní spořitelna je součástí Československé obchodní banky, a. s.


Era jako jediná na trhu nabízí nadstandardní zvýhodnění pro seniory

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16522444240

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,1550
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4670
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8270
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3610
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,6875
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0552
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více