Era kreditka prodlužuje bezúročné období


31. 03. 2011  10:58     Denisa Salatková     komentáře (0)

Poštovní spořitelna vylepšuje podmínky užívání Era kreditky. Od 1. dubna dochází k prodloužení bezúročného období ze stávajících 45 dnů až na 55 dnů. Klient tak bude mít o celých 10 dní déle na splacení vyčerpané částky. Bezúročné období i nadále platí nejen pro platby kartou, ale také pro výběry z bankomatů, což na českém trhu není zcela obvyklé.





„Prodloužením bezúročného období chceme zákazníkům poskytnout větší volnost při využívání kreditní karty. Z našich průzkumů vyplývá, že jedním z hlavních požadavků našich klientů je právě prodloužení doby, kterou mají na splacení vyčerpané částky. Tato novinka jim vyjde vstříc a zjednoduší používání kreditní karty,“ popisuje Aleš Pospíšil, ředitel Řízení segmentů Poštovní spořitelny.

 Era kreditku lze využít k bezhotovostním nákupům u obchodníků, na internetu nebo k výběrům peněz v bankomatech. Mimo 55 dnů dlouhého bezúročného období nabízí svým majitelům další výhodné benefity.

Vydání karty a její správa je v prvním roce zcela zdarma. Povinná měsíční splátka činí jen 5 % z vyčerpané výše úvěru. Klient si navíc podle potřeby sám určuje, jak bude splácet - může splatit všechno najednou a nebude platit žádný úrok, nebo bude splácet postupně tak, jako mu to vyhovuje. Era kreditka je zároveň vybavena čipem, který zvyšuje její bezpečnost.   

Era kreditku lze jednoduše sjednat na některém z 58 Finančních centrech Poštovní spořitelny nebo na více než 3300 pobočkách České pošty.

Era jde cestou zjednodušování produktové nabídky a maximálně se zaměřuje na požadavky dnešního klienta. Jejím cílem je poskytnout srozumitelné, praktické, dostupné a funkční služby, které se bez ostatních zbytečností přizpůsobí potřebám zákazníků. Poštovní spořitelna je součástí Československé obchodní banky, a. s.


Era kreditka prodlužuje bezúročné období

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15124574384

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,3070
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7940
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8820
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,6425
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0510
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4200
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0866
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více