Era nabídne klientům jednoduché, přehledné a férové půjčky


06. 10. 2010  17:57     Denisa Salátková     komentáře (0)

Na český trh přichází novinka v oblasti úvěrů: Era půjčky. Nově upravené produkty se přizpůsobí potřebám klientů, ať už budou chtít financovat své bydlení nebo si krátkodobě půjčit na cokoli. Era půjčky tak rozšiřují řadu maximálně přehledných a férových Era produktů.





 „V rámci hodnot značky Era nabízíme klientům jednoduché a férové půjčky, bez skrytých poplatků. Nově se tak nebude nic platit za podání žádosti, poskytnutí úvěru ani jeho správu. Spousta lidí má dnes problémy s dluhy, často kvůli tomu, že si neohlídali skryté podmínky u různých nebankovních společností. V případě Ery každý hned zjistí, kolik ho půjčka bude měsíčně stát,“ popsal Petr Jaroš, výkonný ředitel pro obchodní rozvoj a strategii Poštovní spořitelny.   Zákazníci si mohou vybrat z ucelené nabídky produktů, od financování bydlení (Era půjčka na bydlení), úvěru na cokoli (Era půjčka) nebo půjčky s bezúročným obdobím (Era Kreditka). Všechny půjčky se přizpůsobí potřebám zákazníků, kteří si tak mohou sami zvolit dobu splatnosti a výši splátek. Všem také Poštovní spořitelna automaticky nabízí komplexní pojištění proti ztrátě zaměstnání a neschopnosti splácet.   Kampaň k novým produktům reprezentuje motto: „Pro skvělé řešení nemusíte chodit daleko. Era půjčky.“ Reklamní kampaň startuje 4. října v televizi, rádiu, tisku či ve formě venkovní reklamy. K propagaci jsou využity také webové stránky Poštovní spořitelny a obrazovky bankomatů. Součástí kampaně je i oslovení klientů pomocí direct mailu a telemarketingu.   Produktová řada značky Era má za cíl maximálně se zaměřit na požadavky dnešního klienta. První vlaštovkou byl Era osobní účet, který předznamenal celkové zjednodušení produktové nabídky. Všechny změny mají jediný cíl: poskytnout klientům srozumitelné, praktické, dostupné a funkční služby bez ostatních zbytečností.   Poštovní spořitelna je součástí Československé obchodní banky, a. s.


Era nabídne klientům jednoduché, přehledné a férové půjčky

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15594050032

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2620
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7020
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8330
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5365
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,9990
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4050
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0774
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více