Era nabízí přístup ke zdravotním údajům přes internetové bankovnictví


29. 05. 2014  19:03          komentáře (0)

Klienti Ery, kteří jsou pojištěni u Oborové zdravotní pojišťovny, mají nově možnost se prostřednictvím internetového bankovnictví dostat i ke svým zdravotním údajům. Jde o první podobný projekt spolupráce mezi bankou a zdravotní pojišťovnou na českém trhu.

Era nabízí přístup ke zdravotním údajům přes internetové bankovnictví




„Tato unikátní služba plně zapadá do konceptu Ery – chceme propojovat finanční a nefinanční svět a zároveň zjednodušovat lidem život,“ říká Jan Doubek, ředitel klientské komunikace Ery. „Spolupráci jsme postavili na skutečnosti, že banka je tradičně silná v ochraně dat, takže i tak citlivé údaje, jako jsou ty zdravotní, jsou u nás v naprostém bezpečí,“ vysvětluje Doubek.

Era a Oborová zdravotní pojišťovna zaměstnanců bank, pojišťoven a stavebnictví (OZP) si uznávají identifikaci svých klientů. Prospěch z toho má především klient samotný – stačí, aby se přihlásil do Era portálu a na jednom místě vyřídí všechny své finanční potřeby a zároveň může spravovat svůj zdravotní deník, Vitakartu. K Vitakartě má prostřednictvím internetového bankovnictví plnohodnotný přístup – může nahlížet do evidence zdravotní péče, vybírat odměny z benefitního systému, vést si vlastní záznamy o zdravotním stavu nebo je rovnou zpřístupnit lékaři, a to vše na základě onoho jednoho přihlášení do Era portálu. „OZP a Era tak svou spoluprací ukazují cestu k on-line propojení finančního a zdravotního světa,“ dodává generální ředitel OZP Ladislav Friedrich.

Era chce v budoucnu podobnou spolupráci navázat také s dalšími zdravotními pojišťovnami.

Další zajímavé zprávy z bank naleznte ZDE!



Era nabízí přístup ke zdravotním údajům přes internetové bankovnictví

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15488072096

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2540
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,6480
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8380
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,4915
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0220
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4100
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0751
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více