Era osobní účet je pro mladé klienty ještě výhodnější


03. 05. 2012  12:11     tz     komentáře (0)

Era osobní účet zvýhodnil podmínky užívání pro klienty od 15 do 26 let. Nově je jim veden účet bezplatně bez ohledu, zda stále studují. K dalším benefitům patří například dva výběry hotovosti v bankomatech Poštovní spořitelny a ČSOB zdarma nebo možnost využití slevových karet EURO<26.





„Chtěl bych zdůraznit, že veškeré výhody platí jak pro studenty, tak i pro mladé absolventy do
26 let, což není úplně obvyklé. Operativně je možné snižovat nebo zvyšovat týdenní limit platební karty, a to až na 30 tisíc korun. K Era osobnímu účtu navíc patří i slevová karta mládeže EURO
popisuje Aleš Pospíšil, výkonný ředitel Řízení segmentů Poštovní spořitelny.

 

Mladá generace také na Era osobním účtu jistě ocení jeho snadnou dostupnost a obsluhu. Ovládat jej lze nejen s klientským poradcem na Finančních pobočkách a v síti České pošty, ale především prostřednictvím internetového či mobilního bankovnictví. Pro ještě pohodlnější ovládání účtu přes  chytré telefony byla v lednu tohoto roku spuštěna aplikace Era smartbanking, kterou si mohou klienti kdykoli bezplatně stáhnout z obchodů s aplikacemi.

 

„Novinkou je také internetový Era klub pro všechny do 18 let. “Chceme mladým přinášet nejen zábavu formou soutěží, her a kvízů, ale také pomoci rodičům nenásilnou formou zdokonalovat děti ve finanční gramotnosti. Už od útlého věku se děti mohou učit samostatnému hospodaření s penězi a zkoušet to    pod dohledem rodičů i v praxi, protože Era osobní účet lze založit již desetiletému dítěti,“ říká Milan Jursík, manažer marketingu Poštovní spořitelny. Více informací o projektu naleznete na stránkách www.eraklub.cz.

 

Mladí lidé mohou využít také nový Era online účet, který patří mezi klientsky nejpřívětivější účty
na trhu. V internetovém bankovnictví nabízí zdarma všechny tuzemské platební příkazy, stejně jako v mobilním bankovnictví tuzemské jednorázové příkazy a samozřejmě bez poplatku jsou všechny příchozí platby. Bezplatné je i vydání platební karty, neomezený počet výběrů z bankomatu Poštovní spořitelny a ČSOB, jakož i měsíční vedení účtu při dodržení průměrného měsíčního zůstatku 15 tisíc korun. Součástí „bezplatného balíčku“ jsou samozřejmě i elektronicky zasílané výpisy.

     


Era osobní účet je pro mladé klienty ještě výhodnější

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16238309264

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2610
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,6690
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8540
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3485
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,9780
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4200
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0765
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více