Era osobní účet zvýhodňuje zdravotně znevýhodněné občany


27. 03. 2012  10:35     Zuzana Kalátová     komentáře (5)

Era osobní účet poplatkově zvýhodňuje handicapované občany. Zdravotně znevýhodněním je účet veden za snížený poplatek, navíc každý měsíc mají jeden výběr hotovosti na obchodních místech Poštovní spořitelny zdarma.





Od začátku letošního roku došlo ke změně podmínek pro získání státní podpory poskytované firmám zaměstnávajícím zdravotně postižené pracovníky. Vyhláška nově podmiňuje žádost o tuto podporu zasíláním mzdy znevýhodněným zaměstnancům na běžný účet nebo poštovní poukázkou,“ připomíná Tomáš Suk, výkonný manažer segmentu Poštovní spořitelny, který je zodpovědný za segment Zralý věk

 „Podpora handicapovaných je v České republice celkově velmi slabá. Je až zarážející, že banky ve svých výhodách úplně zapomínají na skupinu zdravotně postižených. O to víc mě těší, že právě u nás ctíme pravidla společenské odpovědnosti a snažíme se sociálně a zdravotně znevýhodněným občanům pomáhat. Proto jsme vytvořili speciální koncept s názvem Era pomáhá, který podporuje projekty motivující k dlouhodobému rozvoji společnosti,“ říká Martin Kovář, ombudsman Poštovní spořitelny.  .

Era osobní účet nabízí handicapovaným vedení účtu za snížený poplatek ve výši 8 korun a také jeden bezplatný výběr hotovosti měsíčně na obchodních místech Poštovní spořitelny.  Mezi další výhody patří například bezplatné zřízení a vedení služeb internetového bankovnictví včetně elektronického výpisu.

Era jde cestou zjednodušování produktové nabídky a maximálně se zaměřuje na požadavky dnešního klienta. Jejím cílem je poskytnout srozumitelné, praktické, dostupné a funkční služby, které se bez ostatních zbytečností přizpůsobí potřebám zákazníků.


Era osobní účet zvýhodňuje zdravotně znevýhodněné občany

Diskutovat (5)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

12622506624

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

300


ČÍSLO TÝDNE - 300 právě tolik miliard korun odeslaly tuzemské společnosti svým zahraničním vlastníkům ve formě dividend. Většina zisku těchto firem tak skončila v zahraničí.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,3060
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4400
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8760
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5935
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0060
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4250
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0918
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více