Era půjčka je nyní i s Kačabou


31. 05. 2011  18:51     Denisa Salátková     komentáře (0)

„Když se známe, jednoduše vám půjčíme“ – tak zní motto nové kampaně na Era půjčku, která právě startuje. Kromě výhodných produktů kampaň nabízí také zajímavou soutěž o spoustu atraktivních cen. Pokud klient v období kampaně od 30. 5. do 30. 6. 2011 uzavře smlouvu o půjčce, může vyhrát například dovolenou s karavanem u moře nebo stylový iPad2.





„Heslem kampaněchceme ukázat, jak samozřejmě a přirozeně berou půjčování dobří sousedé a kamarádi - nezkoumají pozadí, neptají se na účel potřeby, nekladou zbytečné požadavky navíc. A přesně taková je i půjčka od Ery,“ popisuje Libor Svoboda, manažer pro Produkty a služby Poštovní spořitelny.   S kampaní se může každý setkat od 30. května v televizi, rádiu, tisku, na internetu, obrazovkách bankomatů či ve formě venkovní reklamy. K propagaci jsou využity také zcela nové webové stránky www.erapujcka.cz a především také rozsáhlé promo akce v regionech po celé ČR. Součástí kampaně je i oslovení klientů pomocí direct mailu a telemarketingu. Celá akce je zároveň podpořena soutěží a dárkem.   Pro tři klienty, kteří si v období kampaně sjednají jednu z Era půjček a budou vylosováni, je připraven obytný automobil („Eravan“) vybavený jídlem, pitím a zaplaceným místem v luxusním kempu u moře. V soutěži jsou samozřejmě tisíce dalších cen, například 15x stylový iPad2.Navíc každý, kdo si v době kampaně požádá o půjčku, obdrží míček v podobě přívěšku na klíče, v reklamě nazývaný „Kačaba“.   Všechny Era půjčky se vyznačují jednoduchostí. Žádné poplatky za poskytnutí, správu ani za předčasné splacení. Půjčky jsou opravdu dostupné, je možné si je sjednat nejen ve Finančních centrech Poštovní spořitelny, ale také na všech poštách.   Era půjčka je jednoduchá a férová půjčka na vše, co klient potřebuje. Nepožaduje vysvětlování či dokládání účelu, peníze může klient použít skutečně na cokoliv. Vše je navíc zcela bez poplatků – podání žádosti, poskytnutí, správa i předčasné splacení.   Mezi úvěrové produkty patří také Era půjčka na bydlení. Jde o jednorázovou půjčku určenou na financování bydlení, vhodnou například k rekonstrukci či koupi vybavení domácnosti, ale i na pořízení či výstavbu bydlení. Peníze jsou k dispozici hned po podpisu smlouvy, přičemž účel půjčky lze doložit až do 6 měsíců od čerpání.    Součástí Era půjček je také Era sjednocená půjčka, která je určená ke sloučení několika úvěrů do jednoho. Díky této půjčce splatí klient ostatní půjčky u bank a vybraných splátkových společností a ještě získá peníze navíc. Nadále bude přitom splácet jen jednu půjčku a splácení si může rozložit dle svých možností až na 8 let. O tuto půjčku mohou klienti žádat na všech Finančních centrech.   Era jde cestou zjednodušování produktové nabídky a maximálně se zaměřuje na požadavky dnešního klienta. Jejím cílem je poskytnout srozumitelné, praktické, dostupné a funkční služby, které se bez ostatních zbytečností přizpůsobí potřebám zákazníků. Poštovní spořitelna je součástí Československé obchodní banky, a. s.


Era půjčka je nyní i s Kačabou

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16435942368

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2350
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,6060
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8235
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3795
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,8270
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4100
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0710
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více