Era půjčka na bydlení a Era hypotéka


11. 04. 2011  10:04     Denisa Salátková     komentáře (0)

Svůj domov si jednoduše vybavíte, jak chcete. S tímto mottem přichází nová kampaň Poštovní spořitelny nazvaná Era bydlení. Hlavní myšlenkou je ukázat klientům, že díky produktům, jakými jsou Era půjčka na bydlení a Era hypotéka, mohou snadno dosáhnout na nové či lepší bydlení. Každý klient, který si v období od 11. 4. do 8. 5. 2011 zažádá o jeden ze zmíněných produktů, získá navíc poukázku do obchodního domu IKEA.





„Pokud si klient v době kampaně zažádá o Era půjčku na bydlení nebo Era hypotéku a podepíše smlouvu, zašleme mu poukázku do obchodního domu IKEA v hodnotě 1 000 Kč. Dvaceti vybraným klientům navíc splníme jejich přání v oblasti bydlení za 19 000 Kč,“ popisuje Milan Jursík, manažer marketingu Poštovní spořitelny   Součástí kampaně jsou znovu také různé netradiční akce. Ve vybraných městech může každý narazit na promotéry procházející se s maketami předmětů (umístěné na zádech), které je možné za peníze z Era bydlení koupit -  např. sprchový kout, vila, křeslo nebo kuchyně. V rámci veletrhů o bydlení a obchodních center se mohou návštěvníci nechat vyfotit před speciálním pozadím, které rovněž symbolizuje prvky, jež si lze z půjčených peněz pořídit.   Mezi produkty Era bydlení patří zejména Era půjčka na bydlení. Jde o jednorázovou půjčku určenou na investici do bydlení, vhodnou například k rekonstrukci či koupi vybavení domácnosti, ale i na pořízení či výstavbu bydlení. Díky účelovosti půjčky nabízí výhodný úrok, který je navíc garantovaný po celou dobu splácení. Peníze jsou k dispozici hned po podpisu smlouvy, přičemž účel půjčky lze doložit až do 6 měsíců od čerpání. Klient neplatí žádné poplatky za podání žádosti, poskytnutí ani vedení půjčky.   Era hypotéka je určena spíše pro větší investice do  bydlení - koupě bytu či domu, stavba domu, větší rekonstrukce a podobně. Garantuje stejnou úrokovou sazbu po dobu 30 dnů od předložení nabídky. Klient si může půjčit až do 100 procent zástavní hodnoty nemovitosti. Zákazníci získají navíc zdarma výpis z katastru nemovitostí přímo ve Finančním centru. Dále si mohou klienti nechat provést expresní ocenění bytu, které se stanoví na základě cenové mapy a je pro klienty rovněž zdarma. A navíc, pokud si klient v době kampaně zažádá o Era hypotéku na Finančním centru, může si vybrat slevu – odpuštění poplatku za zpracování nebo výhodnější úrokovou sazbu.  

Era jde cestou zjednodušování produktové nabídky a maximálně se zaměřuje na požadavky dnešního klienta. Jejím cílem je poskytnout srozumitelné, praktické, dostupné a funkční služby, které se bez ostatních zbytečností přizpůsobí potřebám zákazníků. Poštovní spořitelna je součástí Československé obchodní banky, a. s.



Era půjčka na bydlení a Era hypotéka

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15579615200

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2620
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7020
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8330
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5365
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,9990
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4050
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0774
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více