Euromoney zvolil Českou spořitelnu nejlepší bankou v České republice


07. 07. 2012  04:35     tz     komentáře (0)

Česká spořitelna získala ocenění Euromoney Best Bank in the Czech Republic 2012 a stala se tak nejlepší bankou v České republice. Navázala tím na loňské ocenění Euromoney Private Banking 2011, kdy byla zvolena nejlepší tuzemskou bankou poskytující privátní bankovnictví. Ocenění každoročně uděluje magazín Euromoney, odborný měsíčník specializující se na bankovní a kapitálové trhy.





„Za titulem Nejlepší banka v České republice jsou desetitisíce projektů, záměrů a užitečných věcí, které Česká spořitelna umožnila a pomohla přinést na svět našim klientům z řad jednotlivců, domácností, firem, obcí, měst a státu. To je na bankovnictví nejhezčí a právě to nás na něm baví. Titul nejlepší banky znamená - spokojení klienti a profesionální a nadšení pracovníci v České spořitelně,“ uvedl Pavel Kysilka, generální ředitel a předseda představenstva České spořitelny.

 .

O výsledcích soutěže rozhoduje odborná porota složená z novinářů a odborníků magazínu Euromoney. Hodnocení vychází z kvantitativního a kvalitativního výzkumu, jehož cílem je objektivně zhodnotit profesionální nabídku a hospodářské výsledky finančních domů v určité zemi či regionu a poskytnout čtenářům nezávislé informace o poskytovaných službách. Magazín Euromoney byl založen v roce 1969 a v průběhu času se stal respektovaným zdrojem informací v oboru globálních financí. Časopis má širokou čtenářskou základnu ve více než 100 zemích světa.



Euromoney zvolil Českou spořitelnu nejlepší bankou v České republice

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16267266272

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2390
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,5870
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8575
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3545
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,8710
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4150
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0716
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více