Evropsko-ruská banka otevřela pobočku v Karlových Varech


26. 04. 2010  15:41     Irina Korčminská     komentáře (0)

Evropsko-ruská banka (ERB) rozšiřuje své působení v České republice. 14. dubna 2010 v 15.00 hodin byla v Karlových Varech na adrese Moskevská ul. 10 slavnostně otevřena dosud první pobočka banky. Nyní budou moci využívat služeb ERB nejen klienti v Praze, nýbrž i v metropoli západních Čech.





Slavnostního otevření pobočky se zúčastnili zástupci velvyslanectví Ruské federace v České republice, vedení a akcionáři Evropsko-ruské banky a První česko-ruské banky (Moskva), zástupci magistrátu a podnikatelských kruhů Karlových Varů.   Pobočka ERB v Karlových Varech poskytuje svým klientům komplexní spektrum bankovních služeb, včetně poskytování úvěrů, depozit, platebních karet, internetového bankovnictví, peněžních převodů, dále hotovostní služby pro soukromé osoby a korporátní klienty prováděné přes pokladní přepážku.   Klienti ERB v Karlových Varech si mohou zřídit běžné účty a depozita ve čtyřech základních měnách – v českých korunách, eurech, amerických dolarech a ruských rublech. Tím, že je ERB součástí bankovní skupiny, která je přítomna v České republice i v Rusku, může banka nabídnout obyvatelům Karlových Varů mimořádně výhodné kursy nákupu/prodeje rublů a korun v hotovosti a dále službu, která je v České republice ojedinělá a která umožňuje levně a rychle (během jednoho pracovního dne) uskutečnit převod peněžních prostředků v CZK i RUB z České republiky do Ruska a naopak.   Obsluha klientů v karlovarské pobočce ERB probíhá jak v českém tak i v ruském jazyce. Před budovou pobočky je pro pohodlí návštěvníků zřízeno zvláštní bezplatné parkoviště. Pobočka je otevřena od pondělí do pátku od 9:00 do 17:00 hodin. Informace o práci a poskytovaných službách pobočky ERB v Karlových Varech lze získat na telefonním čísle +420 353 350 110. Ředitelem pobočky je ing. Pavel Šmída.   Další informace jsou k dispozici na webové stránce www.erbank.eu nebo na telefonním čísle +420 236 073 757.   Evropsko-ruská banka zahájila svoji činnost v České republice dne 7. dubna 2009 a v současné době nabízí svým klientům komplexní bankovní služby. Banka se ve své činnosti přednostně orientuje na poskytování komplexních bankovních služeb těm subjektům, které jsou účastníky obchodně-ekonomických vztahů mezi Českou republikou a Ruskem.


Evropsko-ruská banka otevřela pobočku v Karlových Varech

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15527652112

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2620
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7020
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8330
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5365
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,9990
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4050
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0774
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více