Exkluzivně:
bankovnipoplatky.com uvádějí souboj log finančních institucí!


25. 08. 2012  11:11     BP.com     komentáře (0)

Server www.bankovnipoplatky.com přináší exkluzivní soutěž na letní měsíce – souboje log finančních institucí! Vystavte vysvědčení té vaší, podpořte ji, nebo ji naopak ukažte, že grafici neodvedli při tvorbě loga dobrou práci! Tento unikátní souboj log finančních institucí bude trvat do 31.10.2012.





Na českém trhu působí desítky finančních institucí, ať již bankovních nebo nebankovních. A tyto instituce utrácejí miliardy za reklamu, PR, zkrátka za systematické budování jména, značky, důvěryhodnosti. Ale tak jako v životě, i v setkání s finanční institucí zde záleží především na prvním dojmu. A ten při kontaktu s organizací spravující finance zpravidla představuje jedna věc – LOGO.

.

PODÍVEJTE SE DO PRAVÉHO ROHU OBRAZOVKY A KLIKNĚTE NA LOGO, KTERÉ SE VÁM VÍCE LÍBÍ!

.

Proto jsme se rozhodli, že necháme vás, návštěvníky a čtenáře našeho serveru rozhodnout, která instituce má logo nejhezčí, nejdůvěryhodnější, nejlepší – zkrátka které logo se vám nejvíce líbí. Soutěž bude probíhat tak, že při každé návštěvě stránky www.bankovnipoplatky.com či jakékoliv další podstránky našeho serveru vám v pravém okraji obrazovky systém vygeneruje náhodně vybraný pár log finančních institucí, a vy budete moci jednoduše zvolit, jaký se vám líbí. Co klik, to jeden vyhraný souboj a hlas. Systém samozřejmě funguje tak, že loga budou nasazována rovnoměrně a budou se jednotlivým čtenářům zobrazovat zcela náhodně, takže nikdo nebude zvýhodněn ani znevýhodněn.

 

.

PODÍVEJTE SE ZDE NA PRŮBĚŽNÉ VÝSLEDKY!

.

Cílem projektu je vytvořit zpětnou vazbu pro finanční instituce v oblasti prvního dojmu, ale také seznámit čtenáře s finančními institucemi, které na českém trhu fungují. Mnohé z vás možná překvapí, jak velký počet bank, úvěrových institucí, fondů, poskytovatelů karet, stavebních spořitelen, družstevních záležen a dalších institucí v České republice působí a dodá tak přesvědčení, že pokud jste v té vaší nespokojeni, rozhodně je z čeho vybírat!



Exkluzivně: bankovnipoplatky.com uvádějí souboj log finančních institucí!

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16218951856

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2610
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,6690
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8540
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3485
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,9780
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4200
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0765
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více