Expobank nabízí nové běžné účty pro aktivní a náročné klienty


04. 09. 2015  10:05          komentáře (0)

Od září uvádí Expobank do prodeje nové běžné účty Expo Active a Expo Global, které jsou připraveny pro potřeby náročných a aktivních klientů. Ti mohou získat v rámci balíčku služeb neomezené výběry z bankomatů v Česku i zahraničí, zlatou platební kartu, či automatické převody mezi spořicím a běžným účtem. Účty Active a Global mohou klienti získat ve spojení se spořicím účtem zdarma. 

Expobank nabízí nové běžné účty pro aktivní a náročné klienty




Nové běžné účty Expo Active a Expo Global plně pokrývají denní i méně běžné potřeby klientů v rámci balíčku služeb. Klientům, kteří necestují často do zahraničí, plně stačí Expo Active. Ten zahrnuje dvě platební karty MasterCard Standard a výběry ze všech tuzemských bankomatů. Balíček dále zahrnuje internetové bankovnictví Expo Direct, tuzemské příchozí a elektronicky zadané odchozí platby a trvalé příkazy nebo automaticky nastavené převody mezi spořicím a běžným účtem. Nadlimitní zůstatky hotovosti se ihned zhodnocují na spořicím účtu a zároveň má klient vždy k dispozici hotovost ve výši vlastního nastavení.

Balíček Expo Global obsahuje navíc zlatou platební kartu MasterCard Gold s cestovním pojištěním a pojištěním osobních věcí a platební karty. Všechny výběry z bankomatů, i v zahraničí, jsou zahrnuty v rámci balíčku služeb. Majitel zlaté platební karty získá dále členství v MasterCard Elite programu, který nabízí řadu nadstandardních služeb. Nejoblíbenější jsou možnosti využívat letištní salonky v Praze a Vídni a concierge služby. Se zlatou kartou se její držitel stává také členem mezinárodního klubu Priority Traveller. 

„Běžný účet Expo Active nebo Global je možné získat zdarma při splnění jednoduchých podmínek. Navíc první dva měsíce dáváme našim klientům na zkoušku bez poplatků a podmínek, což jim umožní plynulý a pohodlný přechod do naší banky“, vysvětluje přednosti nových běžných účtů Přemysl Valouch, ředitel personálního bankovnictví Expobank CZ. „Spojení běžného účtu se Spořicím účtem GARANT, který nabízí jedno z nejvýhodnějších úročení na trhu 1,1 % p.a. a garanci úrokové sazby na 12 měsíců, představuje pro klienta bezstarostné a efektivní řešení vlastních financí“, dodává Valouch. Spořicí účet GARANT je bez podmínek, peníze jsou klientovi kdykoli k dispozici a úroková sazba je platná pro celý zůstatek do 13,5 milionu korun. 

Vedení účtu Expo Active je zdarma, pokud souhrnné vklady u Expobank budou minimálně 250 000 Kč a měsíční kreditní obrat bude minimálně 40 000 Kč, nebo souhrnné vklady ve výši 500 000 Kč. U účtu Expo Global jsou pak podmínkou souhrnné vklady u Expobank ve výši 750 000 Kč. Běžný poplatek za účet Expo Active činí 149 a za účet Expo Global 299 korun měsíčně. 

Účet je možné si založit během jedné návštěvy pobočky banky, naši osobní poradci pomohou zároveň zajistit jednoduchý přechod z původní banky do Expobank včetně nastavení trvalých příkazů, inkasa, SIPA a dalších plateb. Více informací o nových účtech Expo Active a Expo Global na bezplatné infolince 800 700 800 nebo na www.expobank.cz. 



Expobank nabízí nové běžné účty pro aktivní a náročné klienty

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

12573022128

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

300


ČÍSLO TÝDNE - 300 právě tolik miliard korun odeslaly tuzemské společnosti svým zahraničním vlastníkům ve formě dividend. Většina zisku těchto firem tak skončila v zahraničí.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,3060
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4400
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8760
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5935
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0060
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4250
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0918
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více