Finanční produkt roku 2012


31. 01. 2013  02:00     Michal Mošnička (Poplatkožrout.cz)     komentáře (0)

Před rokem Vám finanční zpravodajský portál Finparáda.cz přinesl poprvé výsledky soutěže „Finanční produkt roku“ pro rok 2011. Nyní přicházíme s novými výsledky za uplynulý rok. Přehled nejlepších finančních produktů v roce 2012 vyhlašuje společnost Scott & Rose ve čtvrtek 31. ledna 2013.

Před rokem Vám finanční zpravodajský portál Finparáda.cz přinesl poprvé výsledky soutěže „Finanční produkt roku“ pro rok 2011. Nyní přicházíme s novými výsledky za uplynulý rok. Přehled nejlepších finančních produktů v roce 2012 vyhlašuje společnost Scott & Rose ve čtvrtek 31. ledna 2013.

Finanční produkt roku 2012




V jednotlivých kategoriích nejvíce bodovaly Air Bank, Fio banka, Raiffeisenbank a mBank

První místo soutěže v kategorii spořicích účtů obsadila za rok 2012 Air Bank se svým Spořicím účtem, v kategorii bankovních účtů nejvíce bodovala Fio banka s Osobním účtem. Půjčkou, která tentokrát předběhla všechny ostatní, byla Rychlá půjčka od Raiffeisenbank a zlatou medaili v kategorii hypoték získala mBank s mHypotékou Light.

Martin Olejník, hodnotitel za oblast spořicích účtů, komentuje důvody vítězství v této klienty bedlivě sledované kategorii: „Air Bank podle slibu TOP3 garance držela po celý rok úrokovou sazbu na svém spořicím účtu mezi třemi nejlepšími. Její spořicí účet dokonce vyhrál test spořicích účtů, ve kterém server Bankovnipoplatky.com sledoval výnosnost spořicích účtu po celý rok 2012.“ Další komentáře k umístění prvních tří produktů v jednotlivých kategoriích jsou uvedeny ve výsledkové listině níže.
.

ZKUSTE SI TEST FINANČNÍ GRAMOTNOSTI A VYHRAJTE MICROSOFT XBOX 360

.

Finanční produkt roku se liší od všech soutěží v oblasti finančního sektoru tím, že za hodnocením každého typu produktu stojí konkrétní osoba a hodnocení se tak neskrývá za anonymní masou porotců, dopisovatelů či účastníků ankety. Dále jsou vyhodnocovány jen hlavní finanční produkty na trhu, a ne široká plejáda různých méně či více využívaných produktů ze strany klientů.

Hodnotitelem a vyhlašovatelem Finančního produktu roku je analytická společnost Scott & Rose, provozovatel finančního portálu Finparáda.cz, která při hodnocení využívá více než desetileté praxe v oblasti zpracování dat, informací a analýzy finančních produktů v ČR, na Slovensku a v dalších evropských státech.

Jak probíhá vyhodnocení Finančního produktu roku?

  • Roční hodnocení Finanční produkt roku vychází z průběžných výsledků online žebříčků nejlepších finančních produktů, které tvoří obsah portálu Finparáda.cz Žebříčky nejlepších finančních produktů sestavují a pravidelně aktualizují specialisté společnosti Scott & Rose
  • Produkty jsou hodnocené podle kritérií, kdy každé kritérium má určitou váhu, kritéria hodnocení jsou uvedena u každého žebříčku a uvádíme je i níže v článku pod výsledkovou listinou
  • Hodnocení není anonymní, za každou produktovou linii (bankovní účty, spoření, půjčky, pojištění) je zodpovědný konkrétní specialista ze společnosti Scott & Rose
  • Hodnocení je transparentní, jednoduché a srozumitelné pro každého
  • Vyhodnocený produkt může používat logo Finanční produkt roku

.

ODKAZ NA KOMPLETNÍ VÝSLEDKY - PODÍVEJTE SE ZDE!

.



Finanční produkt roku 2012

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15637247408

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2670
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7180
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8355
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5095
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,1005
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,3900
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0773
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více