Finanční skupina ČS obměňuje management v některých dcerách


21. 12. 2010  16:20     Kristýna Havligerová     komentáře (0)

Dozorčí rada společnosti brokerjet ČS zvolila dne 16. prosince 2010 třetím členem představenstva společnosti Michala Březnu.





-    Představenstvo brokerjet ČS se rozrostlo o Michala Březnu -    Factoring ČS má novou generální ředitelku – Radmilu Jakubovou -    Novým generálním ředitelem Grantika České spořitelny Lukáš Němec -    Novým členem představenstva společnosti Grantika ČS je Marcel Babczynski     Michal Března pracuje v České spořitelně od roku 2000, v současné době na pozici vedoucího oddělení prodej akcií institucionálním klientům a obchodování akcií. Dohlížel na umístění všech primárních transakcí, které ČS realizovala a spolupracoval na významných akciových transakcích ČS, popřípadě skupiny Erste. Od roku 2002 je členem Burzovního výboru pro burzovní obchody. Vystudoval Vysoké učení technické v Brně, je držitelem titulu MBA.   Novou generální ředitelkou a předsedkyní představenstva společnosti Factoring ČS se stane od 1. ledna 2011 Radmila Jakubová.   Radmila Jakubová pracuje ve společnosti Factoring ČS od roku 1999, nyní ve funkci náměstkyně generálního ředitele pro finance, provoz a IT. Před svým příchodem do společnosti získala zkušenosti na vysokých manažerských pozicích v oblasti účetnictví, controllingu a daní ve společnostech mimo Finanční skupinu České spořitelny.   Generálním ředitelem Grantika ČS, dceřiné společnosti České spořitelny, je od 15. prosince 2010 Lukáš Němec. Ten ve společnosti dosud zastával funkci místopředsedy představenstva. Členem představenstva společnosti se ke stejnému datu stal Marcel Babczynski.   Lukáš Němec pracuje ve společnosti Grantika ČS od roku 2006 na různých pozicích, naposledy jako ředitel úseku EU fondů odpovědný za celý projektový management společnosti. Má zkušenosti ze zahraničních stáží v Irsku a Belgii. Zabývá se též přednáškovou a publikační činností. Vystudoval Vysokou školu Báňskou - technickou univerzitu v Ostravě.Dosavadní ředitel společnosti Karel Goldemund odešel 15. prosince 2010 mimo Finanční skupinu České spořitelny   Marcel Babczynski je v současné době v České spořitelně ředitelem odboru poradenství projektů PPP. Více než 13 let se věnuje poradenství a projektovému financování ve střední a východní Evropě. Je absolventem vysoké školy v oboru mezinárodních vztahů a držitelem titulu MBA.


Finanční skupina ČS obměňuje management v některých dcerách

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15716194848

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2560
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7050
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8560
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3735
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0530
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0756
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více