Finanční skupina Profireal Group bude půjčovat peníze v Rusku


18. 03. 2013  12:56     tz     komentáře (0)

Finanční skupina Profireal Group vstupuje se svou úvěrovou divizí PROFI CREDIT na trh spotřebitelských úvěrů v Ruské Federaci. První pobočku zakládá PROFI CREDIT v Petrohradě jako společný podnik se skupinou J&T.

Finanční skupina Profireal Group bude půjčovat peníze v Rusku




PROFI CREDIT chce na ruském trhu poskytovat hotovostní půjčky, společnost se zaměří nejprve na fyzické osoby. Peníze jim začne půjčovat letos na podzim, první pobočku otevře v Petrohradě. „Rozvíjející se ruský trh spotřebitelských úvěrů je pro nás výzvou, vstup na něj vnímáme jako logický krok v rozvoji aktivit divize PROFI CREDIT,“ říká předseda představenstva skupiny Profireal Group David Chour.

PROFI CREDIT zatím působí v České republice, na Slovensku, v Polsku a v Bulharsku. Od roku 2000 poskytl svým klientům více než 700 000 úvěrů v celkové hodnotě přesahující 1,37 miliardy euro. „Od vstupu na ruský trh si hodně slibujeme. Do tří let chceme být jedním z největších poskytovatelů spotřebitelských úvěrů v evropské části Ruska,“ upřesňuje plány David Chour. Profireal Group podle něj přitom zvažuje vstup i na další rozvíjející se trhy v Evropě či Asii.

Na vstupu do Ruska se skupina Profireal Group dohodla se skupinou J&T. J&T v Rusku působí prostřednictvím své banky se sídlem v Moskvě. „S Profireal Group spolupracujeme při financování jejich aktivit ve střední Evropě. Jsme rádi, že se naše spolupráce prohlubuje a můžeme se tak v nově založeném společném podniku podílet na vstupu na ruský trh spotřebitelských úvěrů,“ říká generální ředitel J&T Banky Štěpán Ašer.

PROFI CREDIT poskytuje své úvěry fyzickým osobám i podnikatelům. K prodeji využívá vlastní síť úvěrových poradců. V současné době jich má po celé Evropě více než 6 000.



Finanční skupina Profireal Group bude půjčovat peníze v Rusku

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15636604688

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2670
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7180
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8355
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5095
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,1005
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,3900
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0773
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více