Fincentrum zvítězilo v žebříčku finančních poradců týdeníku Euro


21. 05. 2012  13:31     tz     komentáře (0)

Fincentrum se umístilo na prvním místě v žebříčku nejlepších finančně-poradenských společností pro důchodovou reformu týdeníku Euro. Ocenění kvality poradenských služeb společnosti Fincentrum redakcí týdeníku Euro následuje předchozí vítězství v nezávislých testech iDNES.cz a České televize (Černé ovce, 2008), týdeníku Profit (2009) a odborného magazínu FP-finanční poradce (2010, 2011).





Redakce týdeníku Euro hledala nejlepší finanční poradce v souvislosti s probíhající důchodovou reformou. U Fincentra ocenila zejména nezávislost na jakékoli finanční skupině či penzijním fondu, širokou nabídku produktů pro zajištění na stáří, propracovaný systém vzdělávání finančních poradců i aktivity při edukaci široké veřejnosti.

 

„Vítězství v anketách a testech si velmi vážím. Ještě důležitější však pro mne je stále rostoucí počet klientů Fincentra a jeho poradců. Přicházejí k nám klienti a zkušení poradci od konkurence a zůstávají u nás. Týdeník Euro explicitně popsal to, co dobří poradci vědí již léta,“ uvedl Petr Stuchlík, předseda představenstva a generální ředitel společnosti Fincentrum.

 

Důležitou roli při hodnocení hrála dlouhodobá úspěšnost v testování Mystery Shopper odborného magazínu FP-finanční poradce vydavatelství Economia. Jeho redakce testuje několikrát do roka finančně-poradenské společnosti na českém trhu prostřednictvím mystery shoppingu. Následně hodnotí kvalitu odpovědí z odborného hlediska a také rychlost, s jakou společnosti na dotaz neznámého klienta reagují.

 

„Zabezpečení na stáří je jednou z nejdůležitějších věcí, kterou by měl každý klient ve svých osobních financích řešit. Volba správného partnera, který v této oblasti nezávisle, rychle a dobře poradí, je pro úspěšné spoření na stáří nezbytná,“ dodává Petr Stuchlík.

 

Společnost Fincentrum zvítězila v testu týdeníku Euro před společnostmi Partners Financial Services, Broker Consulting, ZFP Akademie a OVB Allfinanz.

 

Kvalitní poradenství a rozvoj znalostí poradců se odráží také v dlouhodobě nadprůměrných výsledcích skupiny Fincentrum. V roce 2011 dokázala na vysoce konkurenčním trhu zvýšit meziročně obrat o 20 % na 1,037 mld. Kč. Fincentrum je dlouhodobě jedním z nejvýznamnějších zprostředkovatelů hypoték na českém trhu. Jen v roce 2011 zprostředkovali jeho poradci 5139 hypoték v objemu 8,7 miliardy Kč.



Fincentrum zvítězilo v žebříčku finančních poradců týdeníku Euro

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16185177744

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2610
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,6690
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8540
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3485
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,9780
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4200
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0765
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více