FIO Banka je šestou partnerskou bankou Valutomatu, převody měn jsou zdarma


07. 05. 2015  10:12          komentáře (0)

Online P2P směnárna Valutomat rozšířila své portfolio partnerských bank. FIO banka je tak již šestou tzv. preferovanou bankou. To znamená, že uživatelům umožňuje v minimálním čase převádět cizí i domácí měnu do Valutomatu a zpět. FIO banka navíc jako jediná poskytuje devizové převody z i na účet Valutomatu bez poplatků. 

FIO Banka je šestou partnerskou bankou Valutomatu, převody měn jsou zdarma




Online směnárna Valutomat rozšířila počet tzv. preferovaných bank. FIO banka je již šestým finančním domem, který byl přidán do transakčního systému Valutomatu. Její klienti teď mohou při využívání Valutomtau bezplatně převádět cizí měny určené ke směně ze svých účtů do Valutomatu i zpět. “V pracovní dny v provozní době Valutomatu trvá převod českých korun maximálně 30 minut po zadání operace. Veškeré převody mezi Valutomatem a FIO poskytujeme klientům zdarma.” komentuje spolupráci ředitel Valutomatu Radek Havlík

Valutomat působí v České republice od začátku roku 2015 a již po měsíci měl 1000 uživatelů a obrat přes 26 miliónů korun. “Chceme, aby naše služba byla využitelná pro co možná nejširší okruh uživatelů. Zaznamenali jsme velký zájem o propojení peněženky Valutomatu s FIO bankou. Na situaci jsme zareagovali a FIO banku jsme přidali mezi námi preferované banky,” dodává marketingový ředitel české pobočky Valutomatu Edgar Fusko.

 

O společnosti Valutomat

Projekt online směnárny pod názvem Walutomat.pl vznikl před pěti lety v Polsku a dnes je na tamním trhu největším hráčem. Provozuje jej firma Currency One. Česká republika se stává druhým trhem, kde je možné tuto službu využívat. Valutomat však míří i do dalších zemí. Za dobu svého působení na polském trhu se o výhodách služby přesvědčilo více než 144 000 registrovaných uživatelů, kteří provedli přes 4,17 milionů transakcí v celkovém objemu přes 4 miliardy EUR, na nichž ušetřili zhruba 130 milionů EUR. 



FIO Banka je šestou partnerskou bankou Valutomatu, převody měn jsou zdarma

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

12629589728

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

300


ČÍSLO TÝDNE - 300 právě tolik miliard korun odeslaly tuzemské společnosti svým zahraničním vlastníkům ve formě dividend. Většina zisku těchto firem tak skončila v zahraničí.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,3060
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4400
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8760
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5935
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0060
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4250
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0918
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více