Fio banka nově nabízí business karty pro podnikatele zdarma


15. 11. 2017  00:04          komentáře (0)

Fio banka přichází s novinkou pro podnikatele - platební karty Mastercard Business nabízí bez poplatků ke každému podnikatelskému účtu. Zdarma lze získat kartu nejen pro majitele účtu, ale i pro dalšího disponenta. Novinka platí pro nové i stávající klienty.

Fio banka nově nabízí business karty pro podnikatele zdarma




Doposud mohli živnostníci a firmy získat k podnikatelskému účtu business kartu za měsíční poplatek 110 Kč. Od listopadu je její vydání i vedení úplně zdarma, a to nejen pro majitele účtu, ale i další osobu. Novinka se vztahuje na nové i již vydané podnikatelské karty. Mastercard Business nabízí klientům větší limity než standardní debetní karta a umožňuje, aby byl na kartě uveden nejen držitel karty, ale také její majitel, resp. firma. O business kartu lze nově žádat online v Internetbankingu. Platební karta je automaticky registrovaná v bonus programu Priceless Specials, který vrací držitelům část peněz z nákupů ve vybraných obchodech zpět. Kromě toho se mohou přihlásit do speciálního programu pro podnikatele Mastercard Business Selection, který přináší další benefity.

„Pro podnikatele a firmy máme podnikatelský účet, který nabízí většinu věcí zdarma. Mezi ty hlavní patří neomezený počet tuzemských plateb, platby v eurech na Slovensko, hotovostní operace na pobočce nebo API bankovnictví. Nyní jsme se rozhodli přidat další významný benefit v podobě business karty bez poplatků. Věříme, že tím ještě více zatraktivníme naše služby pro podnikatele,“ říká Jan Bláha, obchodní ředitel Fio banky.



Fio banka nově nabízí business karty pro podnikatele zdarma

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

12569937072

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

300


ČÍSLO TÝDNE - 300 právě tolik miliard korun odeslaly tuzemské společnosti svým zahraničním vlastníkům ve formě dividend. Většina zisku těchto firem tak skončila v zahraničí.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,3060
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4400
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8760
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5935
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0060
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4250
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0918
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více