Fio banka uvádí na trh unikátní Smartbanking


26. 05. 2011  18:28     Vendula Žaloudíková     komentáře (1)

Fio banka uvádí na trh nový jedinečný produkt Smartbanking, který umožňuje klientům ovládat účet prostřednictvím chytrého mobilního telefonu. V první verzi je aplikace určena pro telefony iPhone, brzy bude následovat verze pro telefony s operačním systémem Android.





Fio banka nabízí nově svým klientům možnost spravovat svůj účet prostřednictvím chytrého telefonu (smartphone). Aplikace Smartbanking, jež je nabízena zdarma, je k dispozici na AppStore a obsahuje jak zabezpečenou část pro správu financí, tak i volně přístupnou informativní část s adresářem poboček, kalkulátorem poplatků a důležitými kontakty. Zabezpečená část nabízí přehledy zůstatků a transakcí, možnost zadání platebních příkazů v CZK v rámci České republiky, v EUR na Slovensko nebo europlateb v systému TARGET2. Stejně jako klasický internetbanking poskytuje možnost využít neomezeného počtu tuzemských nebo česko-slovenských plateb ZDARMA.   Klienti Fio banky, kteří chtějí Smartbanking používat pro správu svého účtu, si mohou přístup aktivovat v globálním nastavení své internetbankingové aplikace. Pro zřízení přístupu je třeba uvést unikátní identifikační číslo telefonu, na němž bude Smartbanking provozován, zvolit další bezpečnostní prvky a změnu nastavení autorizovat. Více informací o aplikaci včetně výčtu všech funkcí naleznete na stránkách www.fio.cz.   Smartbanking Fio banky je jedinečný tím, že nejde o uzpůsobený internetbanking ani o pouhou pasivní aplikaci pro získávání kontaktů a informací. Je to moderní typ přímého bankovnictví vyvinutý speciálně pro chytré telefony - s možností aktivní správy financí. V současné době je podporovanou platformou operační systém mobilních telefonů iPhone iOS 4.0 a novější, do konce druhého čtvrtletí bude k dispozici i verze pro operační systém Android 2.0 (a  výše).   „Jde o první aplikaci svého druhu v České republice. Chceme novým produktem reagovat na nástup nových technologií a zmapovat zájem našich klientů o služby v této oblasti. Věříme, že klienti ocení možnost ovládat své finance kdykoliv a jednoduše prostřednictvím svého mobilního telefonu, a my budeme dále doplňovat nabídku podle jejich přání a potřeb, komentuje spuštění Smartbankingu Ján Franek, tiskový mluvčí Fio banky.


Fio banka uvádí na trh unikátní Smartbanking

Re: Neustálá, nepřirozená až podezřelá podbízivost
Co je toto za pitominu, to jsem dlouho nečetl větší blbost. Vy asi budete klientem ČS a tuto banku n...
Diskutovat (1)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15442633440

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2630
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7210
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8170
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,4815
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0370
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4200
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0782
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více