Fio banka zlevňuje zahraniční výběry a zvyšuje jejich počet zdarma


02. 03. 2020  00:06     Tisková zpráva     komentáře (0)

Česká Fio banka zavádí nové schéma pro výběry z  bankomatů jiných bank doma i v zahraničí, kdy všichni klienti budou mít každý měsíc k dispozici až pět, minimálně vždy dva, výběry z cizích bankomatů kdekoliv na světě zdarma. A placené výběry výrazně zlevňuje.

Fio banka zlevňuje zahraniční výběry a zvyšuje jejich počet zdarma




Fio banka opět přichází se změnou ceníku, kterou vylepšuje podmínky výběrů z cizích bankomatů v ČR i zahraničí. První výraznou úpravou, která je platná ode dneška 24. 2. 2020, je snížení poplatku za výběr v zahraničí z 80 Kč na 25 Kč. Nyní tak stojí stejně jako výběr z cizího bankomatu v ČR, a proto banka sjednocuje i své bonusové schéma, díky kterému mohou klienti bezplatné výběry získávat za aktivní placení kartou (za každé 4 000 Kč utracené kartou jeden další výběr z bankomatu, až do počtu 5). Aktuálně Fio banka klientům na začátku každého kalendářního měsíce počet výběrů zdarma doplňuje do počtu alespoň jednoho a od března přidá ještě další navíc. Budou tak mít na začátku měsíce vždy nejméně dva výběry zdarma a je jen na nich, zda je využijí v České republice nebo v zahraničí.

„Nyní, když všechny výběry mimo naší vlastní síť stojí stejně, rozhodli jsme se sloučit výběry z cizích bankomatů v ČR i zahraničí do jedné skupiny, aby klienti měli jasnější přehled, kolik výběrů zdarma daný měsíc ještě mohou využít. Za aktivní placení kartou doma si tak mohou nasbírat i výběry na dovolenou v zahraničí,“ objasňuje změnu v bankomatové politice obchodní ředitel Jan Bláha



Fio banka zlevňuje zahraniční výběry a zvyšuje jejich počet zdarma

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16521933360

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,1550
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4670
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8270
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3610
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,6875
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0552
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více