GARANT od Expobank CZ v čele žebříčku spořicích účtů na českém trhu


10. 03. 2016  13:12          komentáře (0)

Spořicí účet GARANT se zárukou stabilní úrokové sazby si v posledních měsících vydobyl pozici nejvýhodnějšího produktu ve své kategorii na českém trhu. Díky nulovým poplatkům, možnosti okamžitého výběru a dalším výhodám najde klient po roce na účtu přesně tu částku, kterou mu banka slíbila.

GARANT od Expobank CZ v čele žebříčku spořicích účtů na českém trhu




„GARANT má tu výhodu, že slibovaný úrok 0,9 procent je garantovaný po celých 12 měsíců až do zůstatku ve výši 13,5 milionu korun. Navíc se připisuje měsíčně, čili zákazník o úrok nepřijde ani v případě, že si částku vybere dříve,“ popisuje hlavní uživatelské výhody spořicího účtu GARANT Přemysl Valouch, ředitel personálního bankovnictví Expobank CZ. „Právě garantovaný úrok zajistil, že se na vkladech našich klientů nepodepsal například nedávný strmý pád Sporoindexu, který výrazně srazil úroky na ostatních spořicích účtech,“ dodává Valouch v reakci na nedávný vývoj. 

Kromě garantovaného úroku, možnosti předčasného výběru a nulových poplatků disponuje účet GARANT také 100 % pojištěním až do výše 100 000 EUR. Internetové bankovnictví a výpisy e-mailem jsou službou zdarma, je také možné získat zdarma běžný účet Expo Active či Expo Global a celou řadu dalších benefitů. „GARANT doporučujeme také rodičům, kteří chtějí spořit pro svoje děti. Mohou, ale i nemusí posílat měsíčně nějakou částku na účet, peníze však mají vždy v bezpečí a s jasným zhodnocením,“ uzavírá Přemysl Valouch.



GARANT od Expobank CZ v čele žebříčku spořicích účtů na českém trhu

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16468739216

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,1550
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4670
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8270
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3610
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,6875
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0552
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více