Garantovaný úrok a účty zdarma pro právníky od Expobank CZ


23. 02. 2015  19:50     TZ     komentáře (0)

Expobank CZ připravila na základě komplexní analýzy speciální nabídku pro advokáty, notáře, soudce a další právnické profese. Stávajícím i novým klientům banka nyní nově nabízí garantovanou úrokovou sazbu 1,1 % p.a. na účtech úschov po celý rok 2015 a bez dalších podmínek a navíc firemní či osobní účet zdarma. 

Garantovaný úrok a účty zdarma pro právníky od Expobank CZ




Expobank CZ se v souladu se svou strategií v oblasti osobního bankovnictví intenzivně věnuje službám pro specifickou cílovou skupinu – právnické profese, tedy advokáty, notáře a soudce. Banka dlouhodobě spolupracuje s Českou advokátní komorou a novou produktovou nabídku připravila přímo podle potřeb svých klientů.

Strávili jsme řadu dnů a týdnů diskusemi s našimi současnými klienty, kterých jsme se ptali na jejich bankovní potřeby. Jejich prioritou je důvěryhodný partner, kvalitní služby a rychlá a pohodlná komunikace. Vyšli jsme jim úpravou našich produktů a služeb vstříc, osobní bankéř může přijet přímo za klientem a zjednodušili jsme naši komunikaci. A právní terminologii jsme propojili i s naší kampaní a využili ji i v našem claimu: Máte právo na lepší banku,“ přibližuje postup analýzy služeb pro právnické profese Renārs Karašs, člen představenstva Expobank CZ.

Expobank pod heslem „Právo na lepší banku“ nabízí:

• garanci 1,1 % p.a. na účtech úschov (zvláštní účet pro správu finančních prostředků třetích osob) v CZK po celý rok 2015 bez jakýchkoliv dalších podmínek,
• bankovní poradce přijede na konzultaci za klientem,
• digitální podpis jako jednu z forem zjednodušení vzájemné komunikace,
• vedení osobního nebo firemního účtu zdarma k účtu úschov.

POJĎTE ROZHODNOUT O SVÉ NEJVSTŘÍCNĚJŠÍ BANCE A OZNÁMKUJTE SVOU BANKU V UNIKÁTNÍM HODNOCENÍ PRVNÍHO KLIENTSKÉHO RATINGU BANK GEEN VSTŘÍCNÁ BANKA ZDE!

GEEN_vstricna



Garantovaný úrok a účty zdarma pro právníky od Expobank CZ

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16433173728

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2350
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,6060
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8235
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3795
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,8270
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4100
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0710
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více