GE Money Bank boří bariéry:
nabízí kontokorent bez podmínky dorovnání


04. 10. 2012  11:46     tz     komentáře (2)

GE Money Bank u kontokorentu Flexikredit zcela zrušila podmínku dorovnání účtu na nulu. Jako jedna z prvních bank vychází klientům vstříc také s převodem kontokorentu z jiné banky. Inovace zavedla GE Money Bank pro stávající i nové klienty od října.





„Jsme rádi, že můžeme našim stávajícím i novým klientům představit jako první velká banka v ČR kontokorent, který je nezatěžuje podmínkou dorovnání účtu, a tak jim výrazně zjednodušit život,“ říká Iva Štylerová, manažerka běžných účtů a debetních karet GE Money Bank. „Ze zkušeností víme, že dorovnat kontokorent je pro klienty, kteří jej čerpají dlouhodobě, často opravdu problém. Půjčují si pak peníze buď v rodině nebo si berou jednorázové úvěry, jen aby na jeden den převedli například 20 tisíc na svůj účet a vzápětí zpět,“ dodává Iva Štylerová.

 

Nepříjemnosti se sháněním částky k dorovnání účtu v GE Money Bank zcela odpadají. Novinka platí automaticky pro stávající i nové klienty. Kontokorent Flexikredit mohou získat zákazníci ke všem běžným účtům Genius. Pokud z něj nic nečerpají, neplatí za něj v rámci balíčkových kont Genius žádné poplatky ani úroky.

 

Převod kontokorentu z jiné banky

Kromě možnosti užívat Flexikredit bez časového omezení nabízí GE Money Bank klientům také pomoc s převedením kontokorentu z jiné banky. K tomu stačí zažádat o Flexikredit a uvést detaily k aktuálně čerpanému kontokorentu v jiné bance. GE Money Bank pak již bez jakýchkoli poplatků převede peníze k vyrovnání kontokorentu v původní bance a rovněž za klienta zašle žádost o jeho zrušení. Zákazníci, kteří si převedou kontokorent do GE Money Bank do konce letošního roku, získají navíc u svého nového Flexikreditu na 6 měsíců sníženou úrokovou sazbu 9,9 % p. a.



GE Money Bank boří bariéry: nabízí kontokorent bez podmínky dorovnání

Kontokorent
Za "službu roku" považuji nabídku GE-Money Bank na navýšení flexikreditu v dopise u výpise k běžnému...
Diskutovat (2)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

12589554864

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

300


ČÍSLO TÝDNE - 300 právě tolik miliard korun odeslaly tuzemské společnosti svým zahraničním vlastníkům ve formě dividend. Většina zisku těchto firem tak skončila v zahraničí.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,3060
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4400
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8760
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5935
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0060
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4250
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0918
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více