GE Money Bank naučí začínající podnikatelky, jak „neprodat svou kůži lacino“


09. 08. 2012  12:20     tz     komentáře (0)

V pořadí již druhou Víkendovou akademii, tentokrát s názvem Neprodám svou kůži lacino, připravila pro začínající podnikatelky GE Money Bank v rámci svého projektu Život nápadům. Po loňském úspěchu především motivačně zaměřeného kurzu se letošní akademie bude věnovat propagaci vlastního podnikání. Ženy se budou učit umění prezentace, marketingu, prodeje a public relations. Školení pod vedením renomovaných odborníků proběhne od 17. do 18. srpna v hotelu Legner ve Zvánovicích poblíž Prahy.





„V loňském ročníku nám šlo především o dodání odvahy ženám, které uvažovaly o vlastním podnikání. A některé účastnice jsme motivovali natolik, že nejen začaly, ale jsou dnes už úspěšné ve svém oboru. Jedna z nich se proto také objeví mezi letošními přednášejícími,“ říká Jarmila Plachá, ředitelka marketingu GE Money Bank. „Blížící se Víkendová akademie projektu Život nápadům je určena všem ženám, které chtějí, aby si jejich firmy, služeb či produktů všimli zákazníci. Zkrátka aby uměly prodat to, co umí,“ dodává Jarmila Plachá.

 .

Cílem letošní Víkendové akademie je pomoci podnikatelkám především dobře začít a neztroskotat v základních oblastech, jako je prezentace, marketing, prodej a PR. Uslyší příběhy zkušených podnikatelů i těch, kteří svou firmu rozjeli teprve nedávno a mohou bezprostředně pohovořit o svých začátcích. Setkání je také dobrou příležitostí k navázání kontaktů, utřídění myšlenek a nápadů nebo ke konzultování problémů přímo s přednášejícími, kteří celé školení povedou:

 .

·       Ondřej Bartoš – partner Credo Ventures, který pomůže s lepší prezentací firmy i sebe sama

·       Vít Horký – spoluzakladatel Brand Embassy poradí, jak rozjet firmu s minimálním rozpočtem

·       Tomáš Jindříšek – spoluzakladatel agentury Dark Side ukáže kouzla marketingu na internetu ·       Margareta Křížová – spolumajitelka společnosti CEAG a investorka v pořadu ČT Den D

·       Adam Kurzok – zakladatel služby Pizzatime se podělí o své postřehy z dlouholetého podnikání

·       Jana Merunková – podělí se o svůj příběh coby spoluzakladatelka Yourchance ·       Miroslav Princ – zaměří se na prodej a obchod z hlediska strategie a především praxe

·       Markéta Puzrlová – zakladatelka ABIX Europe, která se zúčastnila loňské Víkendové akademie a stala se úspěšnou podnikatelkou

·       Jan Sedlák – redaktor E15 a Živě.cz představí pohled novináře na PR ·       Petr Staněk – spoluzakladatel internetového portálu NetTravel.cz seznámí se základy PR  .

Víkendová akademie zahrnuje v symbolické ceně 1 900 Kč (konečná cena s DPH) veškerý program dvoudenního intenzivního školení, materiály a sborníky, ubytování v prostorách hotelu a plnou penzi. Zájemkyně se mohou dozvědět více informací a zároveň se na letošní ročník přihlásit na stránkách www.zivotnapadum.cz. Jakékoliv dotazy je možné zasílat e-mailem na info@zivotnapadum.cz. Maximální počet účastnic je 40.

  Život nápadům inspiruje ženy k podnikání

Projekt Život nápadům vznikl z iniciativy GE Money Bank, která tak navazuje na celosvětovou podporu žen své mateřské společnosti GE Capital. Jeho záměrem je pomoci ženám překonat bariéry a podpořit je na cestě za vlastním podnikáním. Projekt představuje inspirující ženské podnikatelské vzory a dává ženám prostor pro diskuzi a sdílení rad a názorů. Pro tento účel byl vytvořen speciální internetový portál www.zivotnapadum.cz, kde ženy naleznou jak diskusní fórum, tak užitečné informace, rady a kontakty důležité pro první kroky v podnikání. Projekt zaštiťují patronky – ženy, které jsou samy úspěšné v různých oborech a jsou také zárukou celkové nezávislosti projektu.



GE Money Bank naučí začínající podnikatelky, jak „neprodat svou kůži lacino“

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16370531600

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2390
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,6230
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8460
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3705
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,8130
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4150
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0724
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více