GE Money Bank věnovala Sáblíkové a Bauerovi za medaile balíček exkluzivních produktů


16. 02. 2010  19:42     Markéta Dvořáčková     komentáře (0)

Ředitel marketingu GE Money Bank Ian Forrest ve Vancouveru osobně věnoval Martině Sáblíkové a Lukáši Bauerovi certifikáty na exkluzivní produkty banky. V rámci Olympijského balíčku nabízí GE Money Bank všem českým medailistům vedení kreditní karty Visa zdarma na celý život a konto Genius Gold až do příští zimní olympiády bez jediného poplatku. Jako partner Českého olympijského týmu ocení GE Money Bank touto nabídkou všechny české sportovce, kteří domů přivezou medaili.





„Atmosféra při nedělním závodu Martiny Sablíkové v Richmondu byla ohromná. Byla tu cítit velká podpora nejen ze strany fanoušků, ale i ostatních členů Českého olympijského týmu v hledišti. Lukáš Bauer zase svým vyčerpávajícím výkonem těsně před cílem ukázal všem Čechům, co to znamená mít velkého sportovního ducha,“ řekl Ian Forrest, marketingový ředitel GE Money Bank. Byla to pro mě velká čest, když jsem se s Martinou a Lukášem mohl osobně setkat a předat jim za naši banku certifikát,“ dodal Ian Forrest.   GE Money Bank v rámci partnerství s Českým olympijským týmem oceňuje všechny sportovce, kteří na letošní zimní olympiádě získají medaili. Každý z nich získá certifikát, který je opravňuje k využití jedinečných podmínek pro vedení služeb z Olympijského balíčku od GE Money Bank. Služby v rámci zlatého účtu pro VIP klienty Genius Gold mohou úspěšní olympionici bezplatně využívat až do příštích zimní olympiády. Nová kreditní karta Visa je pro ně pak připravena na neomezenou dobu zcela zdarma.


GE Money Bank věnovala Sáblíkové a Bauerovi za medaile balíček exkluzivních produktů

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15613634864

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2670
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7180
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8355
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5095
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,1005
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,3900
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0773
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více