GE Money Bank začíná rok plný inovací bezkontaktními platebními nálepkami


15. 01. 2013  16:00     tz     komentáře (1)

Od 15. ledna mohou klienti GE Money Bank získat na kterékoli pobočce PayPass platební nálepky. Banka tak jako první na trhu nabízí nálepky coby alternativu klasických debetních karet všem klientům. Výhodou jsou menší rozměry, libovolné umístění a především rychlé a pohodlné bezkontaktní platby. Vydání platební nálepky je zdarma.

GE Money Bank začíná rok plný inovací bezkontaktními platebními nálepkami




„Naši klienti si velmi oblíbili bezkontaktní platební karty standardních rozměrů, které jsme spustili již v září loňského roku. Teď jdeme o další krok vpřed a nabízíme jim PayPass platební nálepky. Umožňují ještě pohodlnější způsob placení, při němž není třeba ani vytahovat peněženku a hledat platební kartu,“ říká Jiří Kejla, projektový manažer GE Money Bank. „Aktuálně navíc dokončujeme zkušební provoz platebních karet v mobilu na bázi NFC. Během krátké doby je začneme vydávat našim zákazníkům,“ dodává Jiří Kejla.

Bezkontaktní platební nálepka od GE Money Bank je zmenšená debetní karta, kterou lze přilepit například na mobilní telefon, klíčenku nebo jiný předmět, který jsou lidé zvyklí nosit stále u sebe. K platbě za nákup pak jen přiloží nálepku k bezkontaktnímu terminálu. Do 500 korun není nutné zadávat PIN, při větším nákupu je požadován pro větší bezpečnost. V každém případě je však samotné placení na nových typech terminálů asi třikrát rychlejší než v případě běžné platební karty.

Nálepka je zároveň zcela bezpečná, protože platba u obchodníka, v kavárně, dopravním prostředku či jinde proběhne pouze v případě, že ji přiblížíme k terminálu na vzdálenost zhruba 2 centimetrů. A nechybí ani dokonalý přehled o jejím používání. Všechny informace o uskutečněných transakcích najde klient ve svém bankovním výpisu i v internetovém bankovnictví, tedy stejně, jako když platí běžnou debetní kartou.

O PayPass platební nálepku si mohou klienti GE Money Bank požádat v jakékoli pobočce banky od 15. ledna. Potřebují k tomu jen běžný účet s debetní platební kartou MasterCard či Maestro, noví klienti mohou dostat nálepku rovnou po založení účtu. Vybrat si lze ze tří originálních designů. Vydání i vedení PayPass platební nálepky je navíc zcela zdarma.



.

undefined

.

K novým technologiím nový web
GE Money Bank to s inovacemi v platebních metodách myslí vážně. Vytvořila proto také nový interaktivní web www.inovujeme.cz, kde představuje bankovní novinky, které v ČR uvádí. Zájemci se na něm dozví nejen to, jak nové technologie fungují, ale v blogu si mohou přečíst i názory nezávislých odborníků.



GE Money Bank začíná rok plný inovací bezkontaktními platebními nálepkami

Závidím
Tu nálepku (přivěšek na klíče) bych bral z flek! Určitě to je lepší nežli klasická platební karta! Č...
Diskutovat (1)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

12485735808

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

300


ČÍSLO TÝDNE - 300 právě tolik miliard korun odeslaly tuzemské společnosti svým zahraničním vlastníkům ve formě dividend. Většina zisku těchto firem tak skončila v zahraničí.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,3140
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4540
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8640
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,6035
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,9030
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0905
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více