GE Money:
Před Vánocemi roste zájem o úvěry


23. 11. 2011  16:25     Pavel Zúbek     komentáře (0)

Zájem o spotřebitelské úvěry roste s blížícími se vánočními svátky. Již v posledních týdnech zaznamenala GE Money Bank o pětinu více nových žádostí o Expres půjčku. Ke konci října 2011 bylo sjednáno přes 60 tisíc Expres půjček. To činí z Expres půjčky jeden z dlouhodobě nejoblíbenějších úvěrových produktů na českém trhu. GE Money Bank si tak i nadále drží pozici druhého největšího poskytovatele spotřebitelských úvěrů v České republice.





„Navzdory stagnujícímu trhu spotřebitelských půjček zaznamenává nyní GE Money bank zvýšený zájem o úvěrové produkty. Počet nových žádostí o spotřebitelské půjčky stoupl v průběhu posledních týdnů v průměru o 20 %. Předpokládáme, že tento zvýšený zájem bude vrcholit až v posledních týdnech před Vánocemi v souvislosti s vánočními nákupy. Expres půjčku nejen na nákup vánočních dárků lze přitom u GE Money Bank až do konce roku získat za zvýhodněných podmínek,“ říká Radek Ženka, manažer spotřebitelských úvěrů GE Money Bank.

 .

Lidé mají o půjčky stále zájem, přistupují k nim ale jinak než dosud. Chovají se zodpovědněji: spojují je primárně s investicí do věcí trvalé hodnoty. To potvrzuje i fakt, že nejčastějším účelem využití Expres půjčky jsou investice do bydlení – a to až v 39 % případů.[1] Zároveň si ve větší míře než dříve lidé sjednávají pojištění schopnosti splácet (76 % nových žadatelů o půjčky). Stále výrazněji roste také zájem o Konsolidaci půjček.

 .

Všem zájemcům o Expres půjčku nabízí GE Money Bank až do 31. prosince 2011 výběr jednoho ze tří možných zvýhodnění:

 .
  • ·         Odpuštění poplatku za poskytnutí a předčasné splacení půjčky
  • ·         Zaplacení jedné splátky bankou
  • ·         Odklad splátek o 3 měsíce
 .

Expres půjčka byla uvedena na trh v roce 1999 jako první neúčelový, nezajištěný spotřebitelský úvěr s vyřízením na počkání v České republice. Expres půjčku lze získat ve výši od 30 do 600 tisíc korun, přičemž GE Money Bank nevyžaduje žádné zajištění úvěru. O poskytnutí rozhoduje banka na počkání, do 5 minut od podpisu smlouvy má klient peníze na účtu. Dobu splatnosti si zákazníci mohou standardně zvolit podle svých požadavků v délce 24 až 96 měsíců.

.

[1] Průzkum pro GE Money Bank realizovala TNS Aisa, VOC v květnu 2011.



GE Money: Před Vánocemi roste zájem o úvěry

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16496140512

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,1550
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4670
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8270
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3610
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,6875
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0552
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více