GE nabízí předběžné schválení hypotéky online do 5 minut


18. 09. 2008  19:52     Markéta Dvořáčková     komentáře (0)

Zájemce se po vyplnění potřebných údajů na www.gemoney.cz do pěti minut dozví, zda mu může být požadovaná hypotéka schválena.





Předběžné schválení hypotéky prostřednictvím internetu nabízí nově GE Money Bank. Zájemce se po vyplnění potřebných údajů na www.gemoney.cz do pěti minut dozví, zda mu může být požadovaná hypotéka schválena. Banka totiž během několika minut vyhodnotí schopnost žadatele splácet úvěr a následně mu zašle až čtyři předschválené nabídky hypotečních úvěrů na míru. Zároveň ho informuje o seznamu dokumentů nezbytných pro konečné schválení hypotéky na obchodním místě.

 

„Jsme schopni zájemci o hypotéku předběžně schválit úvěr prostřednictvím internetu. Každý žadatel do pěti minut ví, jestli má šanci konkrétní výši hypotéky u GE Money Bank získat. Ušetří tak čas, který doposud potřeboval pro návštěvu pobočky banky,“ říká Marek Hoskovec, manažer hypoték GE Money Bank.

Hypotéka online je komplexní řešení, které zájemcům o úvěr nabízí výpočet výše měsíčních splátek, vyhodnocení bonity a přípravu až čtyř variant hypotéky (zadaná varianta, 100% hypotéka, úvěr s nejnižší měsíční splátkou a varianta s nejdelším fixačním obdobím).

V online formuláři zájemce zadá informace o příjmech, výdajích, úvěrových rámcích nebo nemovitosti, kterou chce financovat. V případě kladného vyhodnocení navštíví obchodní místo banky, kde hypoteční bankéř prověří zájemcem zadané údaje, na základě kterých může být úvěr poskytnut. Žádost podaná online je pro obě strany nezávazná do doby konečného schválení bankou.  

Hypotéka online je k dispozici na www.gemoney.cz/hypoteka



GE nabízí předběžné schválení hypotéky online do 5 minut

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15658315440

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2670
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7180
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8355
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5095
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,1005
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,3900
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0773
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více