Vstřícná banka:
Dejte Air Bank své vysvědčení - II. čtvrtletí 2018


16. 04. 2018  01:10     Miroslav Zeman     komentáře (0)

Vstřícná banka - v rámci projektu prvního klientského ratingu bank, mají i čtenáři serveru Bankovní poplatky unikátní možnost ohodnotit tuzemské banky a vystavit jim své vysvědčení. Přečtěte si jak vstřícná byla Air Bank a rovnou ji ohodnoťte! ČTĚTE DÁLE!

Vstřícná banka: Dejte Air Bank své vysvědčení - II. čtvrtletí 2018




Air Bank je jednou z nejúspěšnějších nízkonákladových bank. Dle posledních informací o nárůstu počtu klientů se banka zařadila mezi středně velké banky. Banka je velmi aktivní a velmi pečlivě pracuje s názory a náměty svých klientů.

Air Bank je také veřejností vnímána jako dynamická a energická banka, která přináší zajímavé inovace a rychle je také dokáže zavést do praxe. Svou významnou roli pro růst banky má i její úspěšný a viditelný marketing a reklama. Jednoduchý, snadno zapamatovatelný námět a vtipné scénky ztotožňují banku se srozumitelností, jednoduchostí a férovostí.

Cílem Air Bank je ve střednědobém horizontu získat vedoucí a suverénní postavení mezi nízkonákladovými bankami. Následně pak může efektivněji zaútočit na pozice zavedených středně velkých bank. Potenciál a schopnosti na to tato banka zcela jistě má.

TUTO BANKU MŮŽETE OHODNOTIT PŘÍMO ZDE!

Air Bank

S čím přišla banka ve IV. čtvrtletí 2017

Air bank zvolila velmi zajímavou taktiku pro informování svých klientů i veřejnosti. Jedná se o velmi praktický a srozumitelný způsob, který navíc budí dojem, že se u této banky stále něco nového děje. Air Bank totiž informuje o každém jednotlivém vylepšení či inovaci zvláštní zprávou, kde každý takový krok popisuje a vysvětluje. Air Bank stejně jako Fio zvolila taktiku pozvolného růstu aktivity a žádné gradování akci a zpráv ke konci roku. I Air Bank, stejně jako Fio míří na modernizaci svého mobilního bankovnictví a dělá to dobře. Banka nezavádí překotně nové služby, které by fungovaly jen pro formu, ale většina klientů by je stejně nevyužila. Air Bank tak sleduje pečlivě co lidé skutečně potřebují a co využívají a podle toho novinky zavádí. U Air Bank mají klienti jistotu, že budou vybírat z bankomatů za vstřícných a výhodných podmínek, tedy zdarma. Proč? Air Bank si na rozdíl od mBank a dalších malých bank vybudovala svou velmi rozsáhlou síť bankomatů. Tím už není pouze virtuální, internetovou bankou, ale pro mnoho klientů se stala bankou skutečnou a reálnou, s vlastním rozsáhlým majetkem a aktivy, které jsou vidět. Hodnocení ponecháváme na současné úrovni.

Air Bank: Do aplikace My Air míří platby mobilem a další služby

Mobilní aplikace je místo, kde se dnes odehrává většina placení. Do budoucna toho bude ještě víc. Proto chceme, aby aplikace My Air byla pro placení ta nejlepší. Teď se díváme hlavně na to, jak vám zjednodušit platby mobilem a pomoct s nákupy.

Air Bank modernizuje a inovuje a to mohutně. Air Bank si také vytvořila a vyvinula pro snadné platby z mobilu vlastní aplikaci, kterou chce konkurovat aplikacím jiných bank. I proto se musela zaměřit na to, aby ovládání aplikace bylo intuitivní a velmi jednoduché. Placení mobilem je zajímavé pro stále větší skupinu klientů, protože k placení nepotřebují nosit u sebe platební karty a vše vyřeší přes mobil, který mají vždy u sebe.

Air Bank: Pozor na pokusy útočníků dostat se k vašim údajům

Každý rok se objeví nějaký nový pokus, kterým se internetoví útočníci pokouší vylákat z vás přístupové údaje k vašim bankovním účtům.

Je dobré, že Air Bank upozorňuje na stále se opakující pokusy podvodníků získat osobní údaje klientů či přístupové údaje k přihlášení a ovládání internetového či mobilního bankovnictví. Lidé jsou sice nepoučitelní, ale neznamená, že na snahu o jejich informování rezignujeme a se současným stavem se smíříme. Je také na bankách, aby stále modernizovali a zkvalitňovali možnosti přihlášení do aplikací, které nebudou podvodníky tak snadno prolomitelné a zneužitelné.

Air Bank: U hypoték nabízíme nově sazby 2,29 % a 2,49 %

Mluví se o tom, že doba rekordně levných hypoték začíná pomalu končit. I my bohužel musíme sazby kvůli vývoji na trhu mírně zvýšit. Pořád ale platí, že vzít si v dnešní době hypotéku se stále vyplatí a naše sazby dál patří mezi ty nejvýhodnější.

Banka čestně přiznává, že musí přistoupit ke zvyšování úrokových sazeb u hypoték, prostě proto, že ji k tomu nutí situace na trhu. Jednak své úrokové sazby zvyšuje i konkurence a jednak stále vyšší úrokové sazby ČNB nutí banky ke zvyšování i dalších sazeb. Bez zvýšení úroků by se banky dostaly postupně do ztráty. I přes současná zvýšení jsou ale úrokové sazby u hypoték stále velmi výhodné a hypotéka se stále vyplatí.

Air Bank: Už můžete vybírat z více než 300 bankomatů po celé ČR

Je to přesně rok, co jsme si na základě vašich přání předsevzali, že radikálně navýšíme počet našich bankomatů. A povedlo se! Za dvanáct měsíců jsme jejich počet více než zdvojnásobili, a stali jsme se tak bankou s pátou největší vlastní bankomatovou sítí v zemi.

Je podivuhodné jak rychle Air Bank vybudovala svou síť velmi moderních bankomatů a splnila tak svůj plán i slib, který svým klientů dala. Investice do sítě bankomatů se Air Bank zcela určitě vyplatí. Prvním důvodem už je poměrně výrazné zvyšování poplatků za výběr z bankomatů cizí banky. Toto zvýšení hluboce zasáhne některé konkurenční banky, jako Fio či Equa Bank, které nemají svou síť bankomatů, nebo je tato síť výrazně omezena. Air Bank se tak zvýšení poplatků nebude týkat, protože její klienti mají dostatečnou možnost výběru z bankomatů své banky.



Vstřícná banka: Dejte Air Bank své vysvědčení - II. čtvrtletí 2018

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15541625504

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2620
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7020
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8330
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5365
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,9990
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4050
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0774
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více