GEEN Vstřícná banka:
Dejte České spořitelně své vysvědčení - IV. čtvrtletí 2017


26. 10. 2017  00:57     Miroslav Zeman     komentáře (0)

GEEN Vstřícná banka - v rámci projektu prvního klientského ratingu bank, mají i čtenáři serveru Bankovní poplatky unikátní možnost ohodnotit tuzemské banky a vystavit jim své vysvědčení. Přečtěte si jak vstřícná byla Česká spořitelna a rovnou ji ohodnoťte! ČTĚTE DÁLE!

GEEN Vstřícná banka: Dejte České spořitelně své vysvědčení - IV. čtvrtletí 2017




Česká spořitelna má vynikající název. Odkazuje se na to, že je Česká, a že v ní můžou široké masy lidí spořit. I služby České spořitelny jsou orientovány na masy klientů, kteří jsou největší hodnotou této velké banky. Postupně se však snaží banka prosazovat i své prémiové produkty, které nabízí movitějším a bohatším klientům. Banka se snaží poskytovat i služby na míru. Tyto služby však stále mají nádech masovosti a efektivity tak, aby je mohlo využívat vždy co nejvíce lidí. Stále však lidé, kteří hledají skutečně individuální a osobní přístup a nové možnosti nesvazované přísně určenými parametry produktů naleznou lepší přístup v bankách jako UniCredit Bank či Raiffeisenbank.

Banka patří mezi tři největší tuzemské banky a je také z hlediska poboček a bankomatů a jejich orientace nejdostupnější. Tato výhoda znamená pro banku jistotu klientů, kteří jsou na pobočkách a bankomatech, které jsou často jediné v malých či středně velkých obcích závislí. Lidé si tak u této banky kupují její velkou dostupnost, šíři poboček, velké množství bankomatů a kompletní rozsah služeb a produktů. I u této banky však postupem času dochází ke zlevňování a přizpůsobování se novým trendům v oblasti bezpoplatkových účtů a dalších služeb.

TUTO BANKU MŮŽETE OHODNOTIT PŘÍMO ZDE!

Česká spořitelna

S čím přišla banka ve III. čtvrtletí 2017

III. čtvrtletí 2017 patřilo u České spořitelny hypotékám, úpravě a rekonstrukci webových stránek a také relativně dobrým hospodářským a ekonomickým výsledkům za první pololetí. Jinak byla aktivita této banky oproti prvnímu a druhému čtvrtletí výrazně nižší. Nicméně to platí i o jiných bankách, protože většina třetího čtvrtletí byla jako vždy ve znamení prázdnin a dovolených.

Česká spořitelna vypsala soutěž na novou centrálu

Spořka se ale bude mít. Bude celá v novém. Doufáme, že centrála bude špičkově ekologické zařízení s minimální spotřebou tepla a dalších energií a bude mít propracovaný systém nakládání s odpady, vodou, papírem apod. To vše za účelem udržení titulu Zelená banka. A dále, že nové zařízení bude zcela bezbariérové, uzpůsobené i lidem s nejrůznějšími formami zdravotního postižení. To vše za účelem udržení titulu GEEN Vstřícná banka – Handicap Friendly. České spořitelně také přejeme co nejnižší náklady na pořízení nové centrály a co nejmenší počet víceprací. Tiše doufáme také, že tato velmi vysoká investice investovaná v České republice sníží výši dividendy, která odpluje v příštích letech do zahraničí. Tak tedy České spořitelně vše nejlepší.

Hypotéku v ČS vyřídíte i bez návštěvy pobočky; se vším klientům poradí osobní hypoteční specialista

Od letošního léta mají všichni zájemci o hypotéku možnost vyřídit si financování bydlení, aniž by museli do pobočky. Nově si totiž kromě refinancování stávajícího úvěru mohou vyřídit online i nový hypoteční úvěr. V ideálním případě, pokud má zájemce připravené všechny potřebné dokumenty, může čerpat hypotéku již za dva dny. Po celou dobu vyřizování mu je k dispozici jeho osobní hypoteční specialista, který mu se vším poradí i mimo standardní pracovní dobu.

Že by se ledy pohnuly i u České spořitelny a tato banka začala skutečně mnohem více používat pro vyřízení a založení služeb své internetové bankovnictví? Zatím je právě toto doménou nízkonákladových a menších bank. V České spořitelně jsme dosud byli při sjednávání úvěrů či hypoték skutečně odkázáni na návštěvu pobočky a to nikoliv jen jednu návštěvu. Zajímavým prvkem je i využití hypotečního specialisty. Otázkou je, kolik takových specialistů spořitelna vyčlení a jak dlouho na ně budou klienti čekat. V každém případě pokud se takto služba osvědčí, není důvod proč bychom Českou spořitelnu neměli pochválit.

Konsolidovaný čistý zisk České spořitelny dosáhl v 1. pololetí 2017 výše 7,7 mld. Kč

Čistý zisk se České spořitelně oproti stejnému období loni snížil o 6,9 procenta. Nicméně také loni se v hospodaření bank projevovaly mimořádné vlivy, které zisk bank uměle jednorázově navýšily. Ziskovost banky je tak stále velmi vysoká a pro Erste představuje Česká spořitelna stále slepici snášející zlatá vejce. Další parametry hospodaření, včetně objemu úvěrů bance naopak rostou.

Na začátek října jsme si pro vás připravili zbrusu nové webové stránky České spořitelny

Příjemnou novinku představuje vylepšené prostředí nového webu, který se přizpůsobí každému zařízení. Díky tomu si našimi stránkami můžete bezproblémově listovat v počítači, na tabletu či v mobilu.

Zpráva vypadá velmi pozitivně, na druhou stranu se jedná o věc, která už by měla být zvlášť u bank určitou samozřejmostí. Přidaná hodnota webových stránek už by tak neměla být představována ve smyslu bezproblémového listování v počítači či v mobilu, ale spíše jako nové úrovně vyhledávání informací, velmi dobrá přehlednost, interaktivita stránek apod. To bychom určitě velmi ocenili.

Až 70 tisíc korun mohou získat klienti České spořitelny pro svou neziskovku

Nadace České spořitelny vypsala 5. ročník Grantového programu, do kterého mohou klienti od 31. srpna do 21. září 2017 přihlásit své projekty a získat pro ně grant až ve výši 70 tisíc korun.

Klasická charitativní a grantová činnost banky. Granty nejsou vysoké, ale i v tomto případě platí, že darovanému koni na zuby nehleď a vždy je lepší něco než vůbec nic. Českou spořitelnu lze určitě z celkového pohledu pochválit za celkový objem podpor, charitativních darů i grantů. Banka se tak těmto činnostem velmi intenzivně a hluboce věnuje.



GEEN Vstřícná banka: Dejte České spořitelně své vysvědčení - IV. čtvrtletí 2017

Diskutovat (0)


Vstřícná banka

Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor