GEEN Vstřícná banka:
Dejte ČSOB své vysvědčení - I. čtvrtletí 2016


11. 03. 2016  00:22     Miroslav Zeman     komentáře (0)

GEEN Vstřícná banka - v rámci projektu prvního klientského ratingu bank, mají i čtenáři serveru Bankovní poplatky unikátní možnost ohodnotit tuzemské banky a vystavit jim své vysvědčení. Přečtěte si jak vstřícná byla ČSOB a rovnou ji ohodnoťte! ČTĚTE DÁLE!

GEEN Vstřícná banka: Dejte ČSOB své vysvědčení - I. čtvrtletí 2016




ČSOB  je jedna ze tří největších bank působících na tuzemském bankovním trhu. Jedná se o banku, která má velmi široký rozsah a to i díky své velmi šikovné politice specializace jednotlivých značek skupiny. Úspěch Hypoteční banky zaměřující se na hypoteční úvěry, nebo Poštovní spořitelny zaměřující se na drobnou klientelu, je toho důkazem.

Samotná značka ČSOB je pak ceněna u podnikatelů a firem, kterým poskytuje zajímavé a cílené služby v širokém rozsahu a dobré kvalitě. Doufejme také, že se již brzy podaří úspěšně vyřešit a ukončit soudní a arbitrážní spory, které má tato banka s Českým státem. Je zcela evidentní, že působení na tuzemském trhu v globálním kontextu nezpůsobilo bance ani jejímu vlastníkovi žádné ztráty ani škody a naopak stabilní a dlouhodobý zisk.

ČSOB bojuje o podíl na trhu s dalšími velkými bankami a v některých produktech je přímo na špici, což se týká například počtu a objemu hypotečních úvěrů.

TUTO BANKU MŮŽETE OHODNOTIT PŘÍMO ZDE!

GEEN_vstricna

S čím přišla banka ve IV. čtvrtletí 2015

ČSOB se v posledním čtvrtletí roku rozhodla podpořit v rámci Nadačního programu vzdělání projekty, které se soustředí na finanční gramotnost. Nově podpořila také projekty zabývající se bezpečností v online prostředí. Zejména snaze o zvyšování finanční gramotnosti klientů i veřejnosti tleskáme. Jde však o to, aby projekty, které mají tento cíl podpořit, byly skutečně efektivní a měly své výsledky.

Dále banka v posledním čtvrtletí roku 2015 přišla s několika zajímavými informacemi a průzkumy týkající se mimo jiné nové Polské vlády, nebo spokojenosti podniků s hospodářskou situací v naší zemi. Vesměs se jedná o omezený okruh čtenářů, které takové zpráv přímo oslovují.

ČSOB se také mohla pochlubit svým úspěchem v tradiční anketě, kdy potřetí za sebou získala titul nejlepší privátní banky v České republice podle The Banker.

Kromě výše uvedených kroků přišla banka v posledním čtvrtletí roku také se zajímavou inovací svých bankovních služeb. ČSOB nabídla ve svých bankomatech službu, která umožní jejich klientům zvolit si nominální hodnotu vybíraných bankovek. Musíme ale připomenout, že tuto službu již konkurence ČSOB delší dobu nabízí.

V žádné jiné bance se tolik nezdůrazňuje spojení bankovních a pojišťovacích služeb než právě v ČSOB. Tzv. bankopojištění už se v našem slovníku poměrně dobře zabydlelo. I proto můžeme  zmínit další úspěch banky, resp. její pojišťovny. ČSOB Pojišťovna má nejlepší web ze všech pojišťoven na trhu. Rozhodla o tom v rámci slavnostního vyhlášení padesátičlenná odborná porota, která jí přidělila v kategorii Pojišťovna 1. místo. V soutěži byl také oceněn nový web ČSOB, který získal třetí místo v kategorii Banky.

Banka se také v listopadu pochlubila umístěním v hodnocení projektu Banka roku 2015. V rámci soutěže zvítězila banka v kategorii Nejlepší banka pro privátní klientelu a nejlepší banka pro handicapované občany. Nutno však dodat, že toto hodnocení nekoresponduje s konkurenčními hodnoceními angažovanosti bank v podpoře osob se zdravotním postižením, kdy je nejvstřícnější bankou v této kategorii Česká spořitelna.

Bank se na konci listopadu vrátila opět k charitativním projektům a podpořila ve spolupráci s organizací P3 – People, Planet, Profit, o.p.s. otevření třetího ročníku grantového řízení Stabilizace sociálních podniků na podporu sociálního podnikání. Šesti vítězným sociálním podnikům rozdělila celkem 840 tisíc korun. Kromě přímé finanční podpory každý z podniků získal i odborné poradenství.

Další zajímavou podporou osob se zdravotním postižením je Nadační fond Mathilda, Tyfloservis, o.p.s. a ČSOB Private Banking. Všichni společně v prosinci roku 2015 zahájili provoz zrekonstruované cvičné kuchyně pro nevidomé v Ústí nad Labem. Speciální zařízení kuchyně bude k dispozici nevidomým a slabozrakým, kteří si zde osvojí praktické dovednosti nezbytné pro samostatný život.

Co je to barometr pojištění? Ještě před druhým výročím služby Pojištění v bance (dříve bankopojištění) spustila ČSOB speciální test, jehož ambicí je dlouhodobě sledovat přístup lidí k pojistkám. Barometr pojištění si mohou lidé vyplnit na www.barometrpojisteni.cz. Lidé i banka tak zjistí, jak efektivně využívají nejrůznější pojištění, zda neplatí zbytečně apod.



GEEN Vstřícná banka: Dejte ČSOB své vysvědčení - I. čtvrtletí 2016

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

12605771184

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

300


ČÍSLO TÝDNE - 300 právě tolik miliard korun odeslaly tuzemské společnosti svým zahraničním vlastníkům ve formě dividend. Většina zisku těchto firem tak skončila v zahraničí.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,3060
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4400
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8760
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5935
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0060
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4250
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0918
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více