GEEN Vstřícná banka:
Dejte Expobank CZ své vysvědčení - I. čtvrtletí 2017


13. 03. 2017  00:51     Miroslav Zeman     komentáře (0)

GEEN Vstřícná banka - v rámci projektu prvního klientského ratingu bank, mají i čtenáři serveru Bankovní poplatky unikátní možnost ohodnotit tuzemské banky a vystavit jim své vysvědčení. Přečtěte si jak vstřícná byla Expobank CZ a rovnou ji ohodnoťte! ČTĚTE DÁLE!

GEEN Vstřícná banka: Dejte Expobank CZ své vysvědčení - I. čtvrtletí 2017




Expobank je bankou malou s omezeným rozsahem služeb a produktů. I přesto však u ní její klienti najdou, co potřebují. Expobank CZ není banka pro každého. Tato banka vám musí sednout a musíte jí přijít na chuť. Připomínáme, že se jedná o bývalou LBBW, která ničím moc výrazně nezaujala. Cílem a hlavním úkolem Expobank CZ je toto napravit a udělat tuto banku něčím výjimečným. Banku vlastní investoři z Ruska. Jedná se tak vedle Sberbank o další banku, kterou ovládají vlastníci z této země.

TUTO BANKU MŮŽETE OHODNOTIT PŘÍMO ZDE!

GEEN_vstricna

S čím přišla banka v IV. čtvrtletí 2016

Nejzajímavější zprávou a novinkou u této banky za celé třetí čtvrtletí je zrušení poplatků u SEPA plateb u vybraných produktů. Jako další zprávu jsme pak už zaznamenali pouze informaci  o podpoře Národního ústavu pro autismus, z.ú. (NAUTIS) již od roku 2008 a i v roce 2017 mu bude generálním partnerem. Symbolický šek na 300 000 korun převzala výkonná ředitelka NAUTIS Magdalena Čáslavská v rámci společenského setkání na Pražské křižovatce. Jiné novinky a zajímavosti jsme tak u této banky bohužel ve čtvrtém čtvrtletí už nezaznamenali.

Expobank CZ: Expobank: SEPA platby zdarma u vybraných produktů

Proč tuto zprávu vlastně v našich komentářích uvádíme? Pro drtivou většinu lidí se jedná o nevyužitelnou informaci. A ta část klientů Expobank, kteří pravidelně zahraniční platby využívají, to nevytrhnou. Důležitý je především fakt a trend, že i malé menší banky plánovitě snižují poplatky i u služeb, kde to do současné doby nebylo zvykem. Potvrzuje se tak trend postupného snižování bankovních poplatků v podstatě u všech segmentů služeb, zahraniční platby nevyjímaje. Už celé čtyři roky soustavně klesají příjmy bank z poplatků a provizí. Každou banku za snížení poplatků musíme pochválit.



GEEN Vstřícná banka: Dejte Expobank CZ své vysvědčení - I. čtvrtletí 2017

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

12469885344

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

300


ČÍSLO TÝDNE - 300 právě tolik miliard korun odeslaly tuzemské společnosti svým zahraničním vlastníkům ve formě dividend. Většina zisku těchto firem tak skončila v zahraničí.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,3140
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4540
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8640
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,6035
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,9030
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0905
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více