Vstřícná banka:
Dejte Expobank CZ své vysvědčení - I. čtvrtletí 2018


09. 04. 2018  01:06     Miroslav Zeman     komentáře (0)

Vstřícná banka - v rámci projektu prvního klientského ratingu bank, mají i čtenáři serveru Bankovní poplatky unikátní možnost ohodnotit tuzemské banky a vystavit jim své vysvědčení. Přečtěte si jak vstřícná byla Expobank CZ a rovnou ji ohodnoťte! ČTĚTE DÁLE!

Vstřícná banka: Dejte Expobank CZ své vysvědčení - I. čtvrtletí 2018




Expobank je bankou malou s omezeným rozsahem služeb a produktů. I přesto však u ní její klienti najdou, co potřebují. Expobank CZ není banka pro každého. Tato banka vám musí sednout a musíte jí přijít na chuť. Připomínáme, že se jedná o bývalou LBBW, která ničím moc výrazně nezaujala. Cílem a hlavním úkolem Expobank CZ je toto napravit a udělat tuto banku něčím výjimečným. Banku vlastní investoři z Ruska. Jedná se tak vedle Sberbank o další banku, kterou ovládají vlastníci z této země.

TUTO BANKU MŮŽETE OHODNOTIT PŘÍMO ZDE!

Expobank CZ

S čím přišla banka ve IV. čtvrtletí 2017

Pokud porovnáme tuto banku, kterou rovněž ovládají ruští vlastníci se Sberbank, jedná se z hlediska komunikace, inovací a novinek o nebe a dudy. Expobank jen jakoby přežívala a byla spokojena s tím co má a nechtěla být obtěžována nějakými dalšími klienty. Zatímco Sberbank je dynamická, aktivní, umí komunikovat a ví o co jí jde. No nebudeme zde hodnotit Sbrebank, ale Expobank. Tak oceníme alespoň podíl banky na zvyšování finanční gramotnosti našich dětí formou Bankéři do škol. Jinak nic nového hodnotit nemůžeme. Hodnocení snižuji o dva body.

Účast Expobank na akci Bankéři do škol

Již čtvrtým rokem jsme se zúčastnili projektu České bankovní asociace „Bankéři jdou do škol“. Projekt byl letos nově zaměřen již na žáky osmých a devátých tříd základních škol z celé České republiky.

Spolu s dalšími bankami se Expobank rozhodla podporovat zvyšování finanční gramotnosti dětí na základních školách. Stejně tak mají tyto akce zvýšit zájem o banky a bankovní problematiku u této skupiny dětí, kteří se během několika let stanou budoucími klienty bank. Jakoukoliv činnost a aktivitu v oblasti zvyšování finanční gramotnosti velmi vítáme. Ideální by však bylo, kdyby finanční gramotnost či bankovnictví bylo povinným předmětem na základních školách.



Vstřícná banka: Dejte Expobank CZ své vysvědčení - I. čtvrtletí 2018

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16161289984

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2830
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7420
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8565
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3150
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0420
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4100
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0812
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více