GEEN Vstřícná banka:
Dejte Expobank CZ své vysvědčení - IV. čtvrtletí 2016


30. 12. 2016  00:18     Miroslav Zeman     komentáře (0)

GEEN Vstřícná banka - v rámci projektu prvního klientského ratingu bank, mají i čtenáři serveru Bankovní poplatky unikátní možnost ohodnotit tuzemské banky a vystavit jim své vysvědčení. Přečtěte si jak vstřícná byla Expobank CZ a rovnou ji ohodnoťte! ČTĚTE DÁLE!

GEEN Vstřícná banka: Dejte Expobank CZ své vysvědčení - IV. čtvrtletí 2016




Expobank je bankou malou s omezeným rozsahem služeb a produktů. I přesto však u ní její klienti najdou, co potřebují. Expobank CZ není banka pro každého. Tato banka vám musí sednout a musíte jí přijít na chuť. Připomínáme, že se jedná o bývalou LBBW, která ničím moc výrazně nezaujala. Cílem a hlavním úkolem Expobank CZ je toto napravit a udělat tuto banku něčím výjimečným. Banku vlastní investoři z Ruska. Jedná se tak vedle Sberbank o další banku, kterou ovládají vlastníci z této země.

TUTO BANKU MŮŽETE OHODNOTIT PŘÍMO ZDE!

GEEN_vstricna

S čím přišla banka v III. čtvrtletí 2016

Banka se hned v červenci zaměřila na oznámení zavádění dalších bezpečnostních prvků u svých služeb. V listopadu tohoto roku zavádí  Expobank CZ a.s. novou službu 3D Secure, která přispívá k vyšší bezpečnosti při platbách kartou na internetu. Služba je pro klienty Expobank CZ zdarma. U obchodníků, kteří 3D Secure podporují (v ČR je to téměř 100 %), bude při platbách vyžadováno zadání unikátního jednorázového kódu, který bude doručen prostřednictvím SMS na mobilní telefon držitele karty. Zabezpečenou platební bránu poznáte podle loga kartové asociace.



GEEN Vstřícná banka: Dejte Expobank CZ své vysvědčení - IV. čtvrtletí 2016

Diskutovat (0)


Vstřícná banka

Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor