GEEN Vstřícná banka:
Dejte Expobank své vysvědčení


24. 08. 2015  00:04     Miroslav Zeman     komentáře (0)

GEEN Vstřícná banka - v rámci projektu prvního klientského ratingu bank, mají i čtenáři serveru Bankovní poplatky unikátní možnost ohodnotit tuzemské banky a vystavit jim své vysvědčení. Přečtěte si jak vstřícná byla Expobank a rovnou ji ohodnoťte! ČTĚTE DÁLE!

GEEN Vstřícná banka: Dejte Expobank své vysvědčení




Expobank je jedna z menších bank. Jako LBBW byla velmi nevýrazná a spíše zaměřená na specifickou cílovou skupinu klientů. Po vstupu nového investora, tedy ruského investora trošku oživila. Nicméně ani nyní stále tato banka nekonkuruje ani těm nejnovějším, nízkonákladovým bankám na trhu. Pro veřejnost se jedná o nemastnou, neslanou banku, která občas s něčím přijde, ale nikdo ani moc neví, proč by se měl o to zajímat.

TUTO BANKU MŮŽETE OHODNOTIT PŘÍMO ZDE!

GEEN_vstricna

Leden banka započala zvýhodněním svého spořicího účtu GARANT. U tohoto účtu garantuje banka výši úroku 1,1 % na 15 měsíců od založení. Podle banky šlo o jednu z nejlepších sazeb na trhu, a to bez dodatečných podmínek. Lze říci, že i dle našeho porovnání spořících a termínovaných účtů, které náš server pravidelně přináší, skutečně nabízený úrok patří k těm nejvyšším.

Leden také byl u této banky ve světle pomoci. Expobank CZ tak v lednu oznámila, že bude i v roce 2015 podporovat Asociaci pomáhající lidem s autismem. Na setkání s klienty převzala Magdalena Čáslavská, ředitelka APLA Praha, střední Čechy symbolický šek na 300 000 korun od Mārise Avotiņše, předsedy představenstva Expobank CZ, které budou, stejně jako v předchozích letech, využity především na poskytování osobní asistence a odlehčovacích služeb lidem s poruchou autistického spektra.

V únoru  se banka rozhodla motivovat k otevírání účtů kvalitní cílovou skupinu - právníky a advokáty. Expobank CZ tak připravila na základě komplexní analýzy speciální nabídku pro advokáty, notáře, soudce a další právnické profese. Stávajícím i novým klientům banka nyní nově nabízí garantovanou úrokovou sazbu 1,1 % p.a. na účtech úschov po celý rok 2015 a bez dalších podmínek a navíc firemní či osobní účet zdarma.

Banka tímto opatřením potvrzuje, že není bankou pro každého, ale to své u ní najdou specifické cílové a profesní skupiny. Obdobnou cestou šla už mnohem dříve UniCredit Bank, ta ale nicméně zvládá obsloužit i většinovou a standardnější klientelu. Když už jsme u těchto dvou bank. V poslední době začala Expobank fušovat do rajónu UniCredit bance, která byla do té doby hlavní partnerskou bankou advokátů i jejich komory. Nyní se stala právě Expobank CZ hlavním partnerem soutěže právník roku.

Březen pak byl pro banku spíše obdobím vylepšování služeb. Banka například vylepšila design svého privátního bankovnictví. Expobank CZ v březnu představila nový vizuální styl privátního bankovnictví. Třemi základními headliny jsou Progresivní bankovnictví, Individuální přístup a Umění investovat.

Na konci čtvrtletí banka představila zvýhodněný platební styk i pro Expo spořicí účet vedený v USD a EUR. Vybrané platby jsou od té doby nově zdarma. Od 8. 4. 2015 je možné si Expo spořicí účet otevřít také v měně RUB.



GEEN Vstřícná banka: Dejte Expobank své vysvědčení

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15710924544

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2560
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7050
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8560
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3735
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0530
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0756
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více