GEEN Vstřícná banka:
Dejte Komerční bance své vysvědčení - IV. čtvrtletí 2017


09. 11. 2017  00:06     Miroslav Zeman     komentáře (0)

GEEN Vstřícná banka - v rámci projektu prvního klientského ratingu bank, mají i čtenáři serveru Bankovní poplatky unikátní možnost ohodnotit tuzemské banky a vystavit jim své vysvědčení. Přečtěte si jak vstřícná byla Komerční banka a rovnou ji ohodnoťte! ČTĚTE DÁLE!

GEEN Vstřícná banka: Dejte Komerční bance své vysvědčení - IV. čtvrtletí 2017




Komerční banka je banka se zajímavým image. Jedná se o velkou banku, kterou její klienti vnímají jako takový nadstandard. Není to "jen" spořitelna, je to prostě "komerční". A banka na této vlně a image docela dobře funguje a prezentuje se.

Komerční banka také vyčnívá mezi velkými bankami jako banka s nejrozumnější a nejvíce vstřícnou poplatkovou politikou. Nejlépe z velkých bank se tak umisťuje v hodnocení kategorie výše poplatků a přehlednosti a férovosti sazebníků.

Když se povede a je dobře řízená pobočka, dokážou zaměstnanci banky přinést klientovi výrazně nadstandardní přístup a výhody. Ačkoliv je tedy Komerční banka masovou, velkou bankou, dokáže, když chce, dobře pracovat i individuálními přáními či problémy svých klientů.

Komerční banku musíme také připomenout v souvislosti s naším projektem hodnocení bank GEEN Vstřícná banka. Komerčka je v našem hodnocení nejúspěšnější z největších bank. Stala se dokonce vítězem jednoho z hodnocených čtvrtletí.

TUTO BANKU MŮŽETE OHODNOTIT PŘÍMO ZDE!

GEEN_vstricna

S čím přišla banka ve III. čtvrtletí 2017

Komerční banka byla v III. čtvrtletí 2017 aktivnější než ve čtvrtletí předchozím. Nicméně byla mnohem méně aktivnější než její konkurentka ČSOB. Pochválit Komerční banku můžeme zejména za rozšíření možností potvrzovat jednotlivé transakce v mobilním bankovnictví otiskem prstu, nebo poměrně významnou inovaci u běžných účtů banky.

Komerční banka představuje nový koncept běžných účtů

Samozřejmostí všech účtů je internetové i mobilní bankovnictví s bezpečnostním řešením IBM Trusteer a platební karta se všemi výběry z bankomatů KB zdarma. Vylepšený bezplatný účet MůjÚčet od Komerční banky bez nutnosti plnění jakýchkoli dodatečných podmínek získává automaticky více než 850 tisíc stávajících klientů banky. KB tak ruší dosud platné podmínky pro získání bezplatného vedení účtu. Výběry z bankomatů Komerční banky jsou nyní pro všechny klienty s kartou KB zdarma. Novinka – MůjÚčet Plus za 39 Kč - zahrnuje navíc v porovnání se základním účtem MůjÚčet všechny odchozí elektronické transakce a dva výběry z bankomatů ostatních bank. Přechod na MůjÚčet Plus lze jednoduše sjednat prostřednictvím internetového nebo mobilního bankovnictví či na jakékoli pobočce KB.

Jakékoliv vylepšování účtů a modernizace internetového i mobilního bankovnictví musíme ocenit, zvlášť pokud se skutečně podaří. A Komerční bance se výrazného zlepšení bankovnictví skutečně podařilo dosáhnout. Velmi přehledně můžeme ovládat všechny účty u této banky, včetně dalších produktů, který u KB využíváme, tedy například penzijní připojištění, hypotéku, kreditní karty, vše velmi dobře a přehledně zpracované. Ocenit lze také bezpečnost transakcí a fakt, že můžeme autorizovat transakce a přihlašovat se do mobilního bankovnictví otiskem prstu.

Mobilní bankovnictví Komerční banky ovládl otisk prstu

Komerční banka je jednou z mála bank v ČR, která umožňuje ve svém mobilním bankovnictví autorizovat platební transakce i ostatní operace pouhým otiskem prstu. Výrazně se tak zrychluje a zjednodušuje schvalování plateb, a to při zvýšení bezpečnosti. Tuto možnost mohou využívat klienti, kteří mají mobilní telefon s operačním systémem Android nebo iOS. Přihlášení do mobilního bankovnictví otiskem prstu umožňuje KB od srpna 2015.

A mohu potvrdit, že v mobilním bankovnictví Komerční banky skutečně otisk prstu funguje výborně a to jak pro přihlášení do aplikace, tak při potvrzování jednotlivých transakcí. Komerční banku musíme za tuto její aktivitu a inovativnost v mobilním bankovnictví pochválit, stejně jako za velmi dobrý a dobře zpracované internetové a mobilní bankovnictví. Faktem je, že postupně systém otisku prstu pro potvrzování transakcí a přihlášení do systému zavádí stále více bank.

Komerční banka: Letos plánuje nové investice téměř 80% zemědělských společnosti

Hádejte proč právě Komerční banka řeší, jestli letos nějaký zemědělec plánuje nové investice, nebo prostě bude dál na poli okopávat krumpáčem nebo motykou. Správně, uhádli jste. Protože je na tom Komerční banka zainteresována. Komerční banka nabízí financování pro investice zemědělcům a podílí se na podobných projektech. Proto i průzkum podporující zájem o financování těchto investic je dobrým marketingovým nástrojem jak přitáhnout pozornost zemědělců k úvěrovým produktům Komerční banky. Však to už známe z jiných případů. Titulek slibuje zajímavé informace a průzkumy a z textu je pak jasné, kdo si to objednal a za jakým účelem právě takový průzkum vydal.

Nejprestižnější karta INFINITE od Komerční banky přináší nečekané výhody a služby

Nejprestižnější platební kartou v nabídce Komerční banky (KB) je kreditní karta Infinite. Karta je primárně určena pro nejvýznamnější zákazníky KB z řad individuálních klientů, kteří velmi často cestují. Karta Infinite totiž nabízí nadstandardní cestovní pojištění pro celou rodinu, celosvětovou právní asistenci, široké asistenční služby nebo bezpečné připojení na internet či volné vstupy do VIP salónků na letištích. Limity ke kartě jsou stanovovány individuálně, úroková sazba je 9,90 % p. a. Cena karty s množstvím doplňkových a výhodných služeb je 9 990 Kč za rok.

Člověk by řekl, že nejlepší období už mají kreditní karty dávno za sebou. Ale jak je vidět, banky se jich nechtějí vzdát. Tahle kreditní karta tedy alespoň není tou obyčejnou kreditkou, kterou každý známe, kdy platíte kartou, 1 procento z útraty vám vrátí zpět, a vy musíte hodně myslet na to, aby jste kartu na začátku následujícího měsíce doplatili, jinak vám hrozí úrok třeba i 23 procent. Tady to je vznešená karta pro výjimečné lidi, kteří cestují. A úrok jen 9,9 procenta, což se blíží klasickým spotřebitelským úvěrům. Ale ta cena karty – 9990 Kč za rok?

Nadace jistota Komerční banky se více zaměřuje na paliativní péči

Aktivity Nadace Jistota, jejímž zřizovatelem je Komerční banka, se letos intenzivněji zaměřují na podporu projektů v rámci paliativní a hospicové péče. V roce 2017 je proto na tyto účely vyčleněna částka více než 2,6 milionu Kč.

Banku velice chválíme za to, že věnuje pozornost i této jinak smutné části lidského života a péče o lidi na sklonku života. Každá podpora či pomoc, která těmto lidem ještě nějakým způsobem ulehčí či zpříjemní jejich život je velmi vítána a není nic krásnějšího než vděčný pohled člověka, který se nachází v těžkém okamžiku svého života. Určitě tato aktivita pomůže bance v hodnocení kategorie GEEN Vstřícná banka – Handicap Friendly.



GEEN Vstřícná banka: Dejte Komerční bance své vysvědčení - IV. čtvrtletí 2017

Diskutovat (0)


Vstřícná banka

Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor