Vstřícná banka:
Dejte mBank své vysvědčení - I. čtvrtletí 2018


06. 04. 2018  01:03     Miroslav Zeman     komentáře (0)

Vstřícná banka - v rámci projektu prvního klientského ratingu bank, mají i čtenáři serveru Bankovní poplatky unikátní možnost ohodnotit tuzemské banky a vystavit jim své vysvědčení. Přečtěte si jak vstřícná byla mBank a rovnou ji ohodnoťte! ČTĚTE DÁLE!

Vstřícná banka: Dejte mBank své vysvědčení - I. čtvrtletí 2018




mBank je zajímavá banka. Vtrhla na náš trh před léty jako vítr. Bylo o ní všude slyšet. Zvedla první vlnu přechodu klientů od velkých bank k této nové. Vše bylo zdarma, vše bylo jednoduché a snadné. Základem byl přitom do té doby zatím ne úplně rozšířený internet a internetové bankovnictví. mBank zavedla do tuzemského slovníku pojem "internetové banka".

Od té doby jakoby banka usnula. Ze dne na den se vytratila. Snad dosáhla toho, co chtěla a o více už neusiluje. Je to škoda. Banka měla velkou perspektivu a naději stát se skutečně významnou tuzemskou bankou. To by se však nesměla leknout svého úspěchu. Nyní už, co do úspěšnosti a počtu klientů, tuto banku v podstatě dohnali její stejně velcí a stejně zaměření konkurenti jako Fio či Air Bank. Teprve příchod těchto bank jako přímé konkurence trošku nastartoval aktivitu této banky a také její nové inovace.

TUTO BANKU MŮŽETE OHODNOTIT PŘÍMO ZDE!

mBank nová

S čím přišla banka ve IV. čtvrtletí 2017

mBank negradovala svou aktivitou ve čtvrtém čtvrtletí jako jiné banky, ale ani výrazněji nespadla. Její hodnocení navíc zvyšuje velmi zajímavá a povedená inovace mobilního bankovnictví. Banka zavedla velmi mnoho novinek v mobilním bankovnictví a připravila se na to, že mobilní bankovnictví se stane velmi brzo nejužívanější formou ovládání bankovního účtu. mBank velmi dobře zvládla i prezentaci tohoto produktu a jeho zavádění směrem ke klientům. Stejně tak banka umožnila ve třetím čtvrtletí svým klientům využívat placení mobilem Android Pay. mBank tak jde svou cestou digitální banky a je to v pořádku. Zároveň však na tuto banku čekají rizika a nástrahy ve formě zvýšení poplatků za výběr z cizí sítě bankomatů. Tuto službu zatím využívají klienti mBank zdarma, uvidíme zda se po zvýšení poplatků tento přístup nebude muset měnit.

mBank přináší jako první placení mobilem Android Pay ve své mobilní aplikaci

První nízkonákladová banka u nás, mBank, dnes pro své klienty spouští službu Android Pay. Toto řešení pro platby mobilním telefonem má mBank jako jediná v České republice plně integrované do své čerstvé mobilní aplikace mBank 3.0, která je klientům banky k dispozici právě od dnešního dne. mBank zavedla Android Pay ve spolupráci se společností Google.

Tuto technologii a službu postupně zavádí i další banky. Jedná se o unikátní řešení a mBank lze pochválit za to, že právě ona je průkopníkem této technologie v naší zemi. Klientům se tak mnohem více zpříjemnilo a zjednodušilo placení u obchodníků. Není přitom pravidlem aby banky takto rychle podobné služby třetích poskytovatelů zaváděly do svých produktů a služeb.

mBank přestavuje mobilní aplikaci 3. generace – internetové bankovnictví vystřídá mobil

První nízkonákladová banka u nás, mBank, tento měsíc slaví kulatých 10 let od spuštění svých služeb v České republice. V roce 2007 nastartovala doslova bankovní revoluci prostřednictvím dvou principů – bankování bez zbytečných poplatků a etablování samoobslužných kanálů v bankovnictví, jako jsou internet a mobilní telefon. 14. listopadu 2017 proto spustí provoz své nové mobilní aplikace 3.0 se zbrusu novými funkcemi.

Jednoznačně nejvýznamnější zpráva této banky za celé třetí čtvrtletí roku 2017. mBank se pochlubila svým novým mobilním bankovnictvím, které je do značné míry přelomové. Díky tomuto typu bankovnictví počítá mBank, že do několika měsíců převýší počet uživatelů mobilního bankovnictví počet uživatelů internetového bankovnictví. Klienti využívající internetové bankovnictví jsou v současnosti ve většině. Aplikace přináší nový způsob instalace, přihlášení i ovládání tohoto bankovnictví. Za tuto významnou inovaci mBank chválíme.

 



Vstřícná banka: Dejte mBank své vysvědčení - I. čtvrtletí 2018

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

12522178032

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

300


ČÍSLO TÝDNE - 300 právě tolik miliard korun odeslaly tuzemské společnosti svým zahraničním vlastníkům ve formě dividend. Většina zisku těchto firem tak skončila v zahraničí.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,3140
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4540
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8640
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,6035
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,9030
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0905
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více