GEEN Vstřícná banka:
Dejte mBank své vysvědčení - IV. čtvrtletí 2016


23. 12. 2016  00:14     Miroslav Zeman     komentáře (0)

GEEN Vstřícná banka - v rámci projektu prvního klientského ratingu bank, mají i čtenáři serveru Bankovní poplatky unikátní možnost ohodnotit tuzemské banky a vystavit jim své vysvědčení. Přečtěte si jak vstřícná byla mBank a rovnou ji ohodnoťte! ČTĚTE DÁLE!

GEEN Vstřícná banka: Dejte mBank své vysvědčení - IV. čtvrtletí 2016




mBank je zajímavá banka. Vtrhla na náš trh před léty jako vítr. Bylo o ní všude slyšet. Zvedla první vlnu přechodu klientů od velkých bank k této nové. Vše bylo zdarma, vše bylo jednoduché a snadné. Základem byl přitom do té doby zatím ne úplně rozšířený internet a internetové bankovnictví. mBank zavedla do tuzemského slovníku pojem "internetové banka".

Od té doby jakoby banka usnula. Ze dne na den se vytratila. Snad dosáhla toho, co chtěla a o více už neusiluje. Je to škoda. Banka měla velkou perspektivu a naději stát se skutečně významnou tuzemskou bankou. To by se však nesměla leknout svého úspěchu. Nyní už, co do úspěšnosti a počtu klientů, tuto banku v podstatě dohnali její stejně velcí a stejně zaměření konkurenti jako Fio či Air Bank. Teprve příchod těchto bank jako přímé konkurence trošku nastartoval aktivitu této banky a také její nové inovace.

TUTO BANKU MŮŽETE OHODNOTIT PŘÍMO ZDE!

GEEN_vstricna

S čím přišla banka v III. čtvrtletí 2016

Bank se hned na úvod třetího čtvrtletí pochlubila nárůstem objemu svých půjček. Meziročně vzrostl objem půjček poskytnutých mBank v České republice o 46 %, hypotéky pak narostly o 29 %. Druhé čtvrtletí banka uzavřela s celkem 542 000 zákazníky.

Banka také posiluje spolupráci se společností Broker Consulting. mBank a finančně poradenská společnost Broker Consulting dnes oznámily uzavření strategického partnerství pro český trh. Spolupráce bude kromě jiného obsahovat postupné založení a provoz až 70 obchodních míst na franšízovém principu pod názvem BrokerPOINT do konce roku 2017. Společně obě organizace reprezentují potenciál 1 milionu klientů. Cílem spolupráce obou značek je oslovení nových segmentů zákazníků.

mBank: Děti dostávají první kapesné s nástupem do školy, rodiče chtějí na finance dětí dohlížet

Je to jasné, koho by nezajímalo, za co jeho děti utrácí? mBank nám přitom připravila zajímavý průzkum. Tak si to představte. Dvě třetiny dětí dostává od svých rodičů v Česku pravidelné kapesné. Naopak na Slovensku pravidelné kapesné svým dětem nepřeje více než polovina rodičů. Nejvíce rodičů také začíná vyplácet kapesné svým dětem mezi 6 a 7 rokem, tedy při nástupu svých dětí na základní školu. Průměrné kapesné se přitom pohybuje u školáka na základní škole mezi 300 až 600 korunami. A co tímto průzkumem mBank sleduje? Odhalila nám to v další části článku. Založte si mKonto pro děti a budete přesně vědět, za co vaše dítě utrácí. Banka vás ušetřila od zbytečných starostí a své dítě můžete sledovat pomocí jeho vlastního běžného účtu. Super.

mBank: mBank jako první banka v České republice spustila samoobslužné on-line vyřízení žádostí

Komu by se nelíbilo vyřizovat všechny žádosti s bankou přímo ze svého domova. Nemuset chodit na pobočky, stát ve frontě, čekat. mBank nabídla už v květnu možnost využít samoobslužného centra k veškerým podaným žádostem. Elektronicky lze tak požádat například o vystavení potvrzení o splacení půjčky, nebo třeba potvrzení o vlastnictví úvěrového produktu nebo reference. Velkou výhodou je přitom bezplatné doručení originálů vyžádaných dokumentů prostřednictvím České pošty. Jedná se zcela nepochybně o cestu, kterou půjde v budoucnu celý bankovní sektor. Digitální vyřizování žádostí či uzavírání smluv na zřízení bankovních produktů není přitom benefit jen pro klienty, ale také pro samotné banky.



GEEN Vstřícná banka: Dejte mBank své vysvědčení - IV. čtvrtletí 2016

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16379452224

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2390
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,6230
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8460
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3705
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,8130
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4150
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0724
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více