GEEN Vstřícná banka:
Dejte Poštovní spořitelně své vysvědčení - I. čtvrtletí 2016


25. 03. 2016  00:33     Miroslav Zeman     komentáře (0)

GEEN Vstřícná banka - v rámci projektu prvního klientského ratingu bank, mají i čtenáři serveru Bankovní poplatky unikátní možnost ohodnotit tuzemské banky a vystavit jim své vysvědčení. Přečtěte si jak vstřícná byla Poštovní spořitelna a rovnou ji ohodnoťte! ČTĚTE DÁLE!

GEEN Vstřícná banka: Dejte Poštovní spořitelně své vysvědčení - I. čtvrtletí 2016




Poštovní spořitelna je vlastně produkt ČSOB. Je založena na výsadním postavení svých poboček na pobočkách České pošty. Ačkoliv je budována jako samostatná značka a samostatný produkt, nemůžeme si nevšimnout jednotné strategie a sdílení produktů a služeb mezi těmito spřízněnými bankami. To se týká i tiskových zpráv a konferencí obou bank.

TUTO BANKU MŮŽETE OHODNOTIT PŘÍMO ZDE!

GEEN_vstricna

K hodnocení bychom tak opakovali to, co jsme psali již u ČSOB. Speciálně Poštovní spořitelny se týká zpráva o spuštění bezkontaktních nálepek nově i pro klienty ERY, což banka oznámila v dubnu tohoto roku.

S čím přišla banka ve IV. čtvrtletí 2015

Některé kroky u této banky se dublují s její matkou ČSOB, tedy i této banky se dotkne inovace - možnosti výběru konkrétních bankovek z bankomatů skupiny.

Zatímco jiné banky pomáhají před Vánoci lidem se zdravotním postižením, nebo dětem v dětských domovech, Poštovní spořitelna se rozhodla podporovat regionální projekty. Grantový program ERA tak rozdělí mezi 80 projektů tři miliony korun. Jen za první měsíc, kdy mohou lidé jednotlivé projekty podpořit, se vybralo více než 260 tisíc korun. Přispět na některý z vybraných projektů mohl kdokoliv, a to až do 6. ledna roku 2016.

Již podruhé v tomto roce podpořila Poštovní spořitelna v rámci Regionálního fondu rozvoje s podtitulem „souSedíme si" rozvoj sousedských vztahů v regionech více než milionem korun. V jarním kole získaly neziskové organizace téměř 1,4 milionu korun, v podzimním kole jim Poštovní spořitelna rozdělila prostřednictvím Nadace Via celkem 1 191 734 korun. Do podzimní části programu na podporu dobrého sousedství se přihlásilo 51 projektů, z nichž 21 získalo finanční podporu.

Jinak s ničím jiným či významným Poštovní spořitelna na konci roku 2015 nepřišla.



GEEN Vstřícná banka: Dejte Poštovní spořitelně své vysvědčení - I. čtvrtletí 2016

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15563903168

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2620
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7020
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8330
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5365
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,9990
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4050
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0774
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více