GEEN Vstřícná banka:
Dejte Poštovní spořitelně své vysvědčení - II. čtvrtletí 2017


26. 05. 2017  00:34     Miroslav Zeman     komentáře (0)

GEEN Vstřícná banka - v rámci projektu prvního klientského ratingu bank, mají i čtenáři serveru Bankovní poplatky unikátní možnost ohodnotit tuzemské banky a vystavit jim své vysvědčení. Přečtěte si jak vstřícná byla Poštovní spořitelna a rovnou ji ohodnoťte! ČTĚTE DÁLE!

GEEN Vstřícná banka: Dejte Poštovní spořitelně své vysvědčení - II. čtvrtletí 2017




Poštovní spořitelna je vlastně produkt ČSOB. Je založena na výsadním postavení svých poboček na pobočkách České pošty. Ačkoliv je budována jako samostatná značka a samostatný produkt, nemůžeme si nevšimnout jednotné strategie a sdílení produktů a služeb mezi těmito spřízněnými bankami. To se týká i tiskových zpráv a konferencí obou bank.

K hodnocení bychom tak opakovali to, co jsme psali již u ČSOB. Speciálně Poštovní spořitelny se týká zpráva o spuštění bezkontaktních nálepek nově i pro klienty ERY, což banka oznámila v dubnu tohoto roku.

TUTO BANKU MŮŽETE OHODNOTIT PŘÍMO ZDE!

GEEN_vstricna

S čím přišla banka v I. čtvrtletí 2017

Hodnocení Poštovní spořitelny můžeme shrnout do jedné příslovečné věty. Jedná zpráva je dobrá a druhá špatná. Kterou chcete jako první? Banku určitě nepochválíme za zprávu a plácání si po vlastních ramenou za spot se skřítky, kteří klienty ponoukají k bezduchému a snadnému zadlužování na cokoliv. Na druhou stranu banku pochválíme za zavádění technologie bezkontaktních bankomatů, která se velmi rychle rozšiřuje.

Skřítci pomohli Poštovní spořitelně výrazně zvýšit objem poskytnutých půjček

Sázka na komunikaci, která prostřednictvím skřítků akcentovala dostupnost, jednoduchost, přátelskost, důvěryhodnost a férovost poštovních půjček, vyšla. Komunikační kampaň Poštovní spořitelny, která odstartovala loni na jaře a běžela ve dvou vlnách, je lidmi vnímána pozitivně a zároveň přispěla k prodeji největšího objemu půjček v historii Poštovní spořitelny.

A také druhý pohled na kampaň se skřítky. Navádění lidí k bezduchému zadlužování. Půjčování si na cokoliv, bez domýšlení důsledků. Kampaň zaměřená na lidi, kteří tak důsledně nevnímají finanční odpovědnost a finanční gramotnost. Ano, i tím se může banka pochlubit. Devalvuje tak veškerá snažení o zvýšení finanční gramotnosti lidí a ještě se tím ve zprávě chlubí. Tento přístup rozhodně ke zvýšení hodnocení této sub banky nepovede.

Klienti ČSOB a Ery Poštovní spořitelny mohou vybrat bezkontaktně již ze 100 bankomatů po celé republice

Bezpečnost a jednoduchost inovativního řešení při výběru z bankomatu si klienti velice pochvalují a banka jim proto vychází vstříc. Za pouhých pár měsíců od spuštění pilotního provozu mohou klienti bezkontaktně vybírat z celkem 100 bankomatů, stačí jim k tomu prosté přiložení platební karty či nálepky nebo nově i telefon s aplikací ČSOB NaNákupy. Stý bezkontaktní bankomat byl nainstalován na pobočce ČSOB v Blansku. Průměrná požadovaná hotovost se pohybuje okolo 3 800 korun.

Tady naopak musíme jak Poštovní spořitelnu, tak ČSOB pochválit. Technologii bezkontaktního výběru skutečně velmi rychle zavádí do praxe a rozšiřují. Pro klienty se totiž jedná o velmi bezpečnou formu výběru finančních prostředků, kdy karta vůbec není v kontaktu se čtecím zařízením v bankomatu a vylučuje se tak nebezpečí okopírování karty.



GEEN Vstřícná banka: Dejte Poštovní spořitelně své vysvědčení - II. čtvrtletí 2017

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16388916688

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2350
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,6060
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8235
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3795
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,8270
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4100
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0710
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více