GEEN Vstřícná banka:
Dejte Poštovní spořitelně své vysvědčení - IV. čtvrtletí 2016


02. 12. 2016  00:37     Miroslav Zeman      komentáře (0)

GEEN Vstřícná banka - v rámci projektu prvního klientského ratingu bank, mají i čtenáři serveru Bankovní poplatky unikátní možnost ohodnotit tuzemské banky a vystavit jim své vysvědčení. Přečtěte si jak vstřícná byla Poštovní spořitelna a rovnou ji ohodnoťte! ČTĚTE DÁLE!

GEEN Vstřícná banka: Dejte Poštovní spořitelně své vysvědčení - IV. čtvrtletí 2016




Poštovní spořitelna je vlastně produkt ČSOB. Je založena na výsadním postavení svých poboček na pobočkách České pošty. Ačkoliv je budována jako samostatná značka a samostatný produkt, nemůžeme si nevšimnout jednotné strategie a sdílení produktů a služeb mezi těmito spřízněnými bankami. To se týká i tiskových zpráv a konferencí obou bank.

K hodnocení bychom tak opakovali to, co jsme psali již u ČSOB. Speciálně Poštovní spořitelny se týká zpráva o spuštění bezkontaktních nálepek nově i pro klienty ERY, což banka oznámila v dubnu tohoto roku.

TUTO BANKU MŮŽETE OHODNOTIT PŘÍMO ZDE!

GEEN_vstricna

S čím přišla banka v III. čtvrtletí 2016

V ČSOB a Poštovní spořitelně v polovině srpna odstartovala kampaň zaměřená na studenty. Díky akční nabídce, která trvá až do konce října, může student čerpat kontokorent do výše 1 000 korun zcela zdarma, a za doporučení nových klientů získat finanční odměnu ve výši až 1 500 korun. Studenti mohou k placení kromě bezkontaktních karet využívat novou aplikaci NaNákupy či bezkontaktní nálepky. K hlavním benefitům Studentského konta patří jeho vedení zdarma až do 30 let věku, student má zdarma všechny elektronické platby, výběry i vklady přes bankomaty ČSOB a Ery Poštovní spořitelny.

Od srpna se také i v této bance nabízí platební nálepky zdarma. ČSOB svým klientům nabízí možnost platit bezkontaktně již od začátku roku 2013. Zmenšenou podobu klasických bezkontaktních platebních karet ve formě platebních nálepek využívá několik tisíc klientů ČSOB a Ery. Ti je nově mohou využívat zcela zdarma, stačí jim jen s nálepkou jednou měsíčně zaplatit. Téměř polovina těchto klientů dokonce svou nálepku využívá jednou týdně.

Stejně jako ČSOB i Poštovní spořitelna se dala na umění a nabízí svým klientům speciální regionální sportovní karty. Lidé tak získávají výhody u svých klubů tedy zejména slevy u místních obchodníků a samozřejmě speciální grafiku karty. Řekněte, kdo by odolal?



GEEN Vstřícná banka: Dejte Poštovní spořitelně své vysvědčení - IV. čtvrtletí 2016

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15660508928

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2670
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7180
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8355
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5095
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,1005
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,3900
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0773
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více