GEEN Vstřícná banka:
Dejte Raiffeisenbank své vysvědčení - I. čtvrtletí 2018


12. 03. 2018  00:51     Miroslav Zeman     komentáře (0)

GEEN Vstřícná banka - v rámci projektu prvního klientského ratingu bank, mají i čtenáři serveru Bankovní poplatky unikátní možnost ohodnotit tuzemské banky a vystavit jim své vysvědčení. Přečtěte si jak vstřícná byla Raiffeisenbank a rovnou ji ohodnoťte! ČTĚTE DÁLE!

GEEN Vstřícná banka: Dejte Raiffeisenbank své vysvědčení - I. čtvrtletí 2018




Raiffeisenbank působí jako velmi profesionální banka, která má dobře propracovanou strategii vůči individuálním klientům a umí jim přizpůsobit svou nabídku. Raiffeisenbank je totiž středně velká banka, která na individuálním přístupu postavila svou politiku. Kromě individuálního přístupu také boduje RB nízkými poplatky a různými bonusy za používání svých produktů zejména účtu. Je pravdou, že jinou cestu ani tyto banky nemají. Velkým bankám nemohou masovostí klientely a produktů konkurovat, proto musí nabízet něco jiného, speciálního. Lze říci, že toto banka docela dobře umí.

Raiffeisenbanku si také velmi dobře pamatujeme jako úplně, historicky první Vstřícnou banku, kterou se stala za první čtvrtletí roku 2010.

HODNOTIT TUTO BANKU MŮŽETE PŘÍMO ZDE!

Raiffeisenbank

S čím přišla banka ve IV. čtvrtletí 2017

Zatímco u jiných bank se aktivita v posledním čtvrtletí roku 2017 výrazně zvyšovala, nebo dokonce v rámci celého roku gradovala, u RB vidíme opačný trend. Aktivita se spíše snížila. I tak však musíme tuto banku pochválit především za její charitativní aktivity, které výrazněji oceníme v části hodnocení Nejvstřícnější banka – Handicap Friendly. Například služby pro osoby se sluchovou vadou jsou vynikající, stejně jako pomoc projektu Dobrý andě. Hodnocení banky však o jeden bod snižuji.

Raiffeisenbank: Spouštíme služby pro osoby se sluchovou vadou

V České republice žije půl milionu osob se sluchovou vadou, které se denně potýkají se ztíženým vyřizováním všedních činností. Pro osoby komunikující znakovým jazykem je čeština až jazykem druhotným. Proto potřebují tlumočení do svého mateřského znakového jazyka.

Jakékoliv služby pro osoby se zdravotním postižením velmi vítáme a to u každé banky. V této souvislosti není podstatné, zda se jedná o malé či významnější opatření či službu, ale podstatné je, že banka s takovým opatřením či službou přichází, a o problémech lidí se zdravotním postižením se také více mluví. I toto opatření pomůže Raiffeisenbank při hodnocení Nejvstřícnější banky – Handicap Friendly.

Dobrá rána Raiffeisenbank pomáhá Dobrému andělovi

Raiffeisenbank pořádá již několik let v rámci svých golfových a tenisových aktivit charitativní akci s názvem „Dobrá rána pomáhá“. Díky tomuto projektu mohou účastníci svým vynikajícím sportovním výkonem ovlivnit konečnou výši finančního daru banky na dobročinné účely. Také v loňském roce naši nejlepší amatérští hráči Raiffeisenbank Czech golf amateur tour i klienti banky přispívali svými údery pod par jamky či rychlými a precizními tenisovými servisy na dobrou věc. Celkově tak Raiffeisenbank letos nadaci DOBRÝ ANDĚL věnovala z akce „Dobrá rána pomáhá“ částku ve výši 480 200 korun.

Jedná se o podporu charity ze strany banky. Systém je trošku složitý, ale je jasné, že banka chce spojit příjemné s užitečným. Hrou tedy bude banka pomáhat. Téměř půl milionu korun je zajímavá částka, i když z hlediska potřeb lidí se zdravotním postižením je to jen kapička v moři. Nicméně se nejedná o jedinou charitativní aktivitu této banky, a tedy berme i toto menší přilepšení pozitivně.



GEEN Vstřícná banka: Dejte Raiffeisenbank své vysvědčení - I. čtvrtletí 2018

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16467781728

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,1550
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4670
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8270
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3610
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,6875
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0552
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více