GEEN Vstřícná banka:
Dejte Raiffeisenbank své vysvědčení - III. čtvrtletí 2017


17. 08. 2017  00:24     Miroslav Zeman     komentáře (0)

GEEN Vstřícná banka - v rámci projektu prvního klientského ratingu bank, mají i čtenáři serveru Bankovní poplatky unikátní možnost ohodnotit tuzemské banky a vystavit jim své vysvědčení. Přečtěte si jak vstřícná byla Raiffeisenbank a rovnou ji ohodnoťte! ČTĚTE DÁLE!

GEEN Vstřícná banka: Dejte Raiffeisenbank své vysvědčení - III. čtvrtletí 2017




Raiffeisenbank působí jako velmi profesionální banka, která má dobře propracovanou strategii vůči individuálním klientům a umí jim přizpůsobit svou nabídku. Raiffeisenbank je totiž středně velká banka, která na individuálním přístupu postavila svou politiku. Kromě individuálního přístupu také boduje RB nízkými poplatky a různými bonusy za používání svých produktů zejména účtu. Je pravdou, že jinou cestu ani tyto banky nemají. Velkým bankám nemohou masovostí klientely a produktů konkurovat, proto musí nabízet něco jiného, speciálního. Lze říci, že toto banka docela dobře umí.

Raiffeisenbanku si také velmi dobře pamatujeme jako úplně, historicky první Vstřícnou banku, kterou se stala za první čtvrtletí roku 2010.

HODNOTIT TUTO BANKU MŮŽETE PŘÍMO ZDE!

Raiffeisenbank

S čím přišla banka v II. čtvrtletí 2017

Aktivita RB v druhém čtvrtletí roku 2017, stejně jako v prvním čtvrtletí 2017 byla velmi nízká. Banka v podstatě s ničím zajímavým nepřišla. Jedeme tak i dále z minulosti a zatím dobře fungujícího bankovního portfolia. Dříve nebo později však bude muset banka trošku šlápnout na plyn, aby nezaostávala za svou konkurencí. Umístění v nadregionální soutěži a otevření jedné pobočky ke zvýšení vstřícnosti banky rozhodně nestačí.

Raiffeisenbank sponzoruje veterány

Raiffeisenbank se stala generálním partnerem letošního ročníku jedné z nejprestižnějších evropských motoristických akcí, Concours d´ Elegance, která se koná 3. – 4. června na zámku Loučeň. Akci pořádá Společnost Veteránská krása a sdružení Chateau Loučeň Concours d' Elegance. Celkem budou moci návštěvníci obdivovat na 70 vozů, přičemž nejstarší exponát bude z roku 1914. Tato zpráva by nebyla z hlediska hodnocení banky natolik důležitá, pokud by banka byla aktivnější a bylo by z čeho vybírat. Podpora motoristických akcí a veteránů, ač se zdá velmi skvělá, působí spíše jako projev zájmu nějakého vysokého manažera banky, který si prosadil podporu svého koníčku. Banky tedy sponzorují leda co, ale je spíše otázkou dle jakého klíče a podle jakých kritérií se rozhoduje o přidělování podpor a výběr sponzorovaných akcí.

S eKontem bude letos placení v Chorvatsku snažší

Raiffeisenbank letos cestovatelům přináší pozitivní novinku, která jim výše popsané komplikace alespoň částečně vynahradí. U účtů eKonto Komplet, eKonto Smart a eKonto Student Premium nově rozšířila počet měn, ve kterých mohou být vedeny, z devíti na devatenáct. Mezi nimi je i chorvatská kuna. „Přidáním této měny do tzv. multiměnového účtu našim klientům umožňujeme pohodlně platit i v Chorvatsku, bez toho aniž by museli řešit aktuální kurz kuny vůči české koruně. I na dovolené tak mají své peníze vždy plně pod kontrolou. Skvělý produkt pro dovolenou, nebo pro ty co hodně cestují. Jedná se o mnohem lepší a využitelnější krok, než směna cizí měny bez poplatku, který jinak nabízí pravidelně konkurenční banky. Ještě větší výhodou pro klienty RB je pak již delší dobu platná možnost vybírat z bankomatu kdekoliv v zahraničí bez poplatku za výběry. Pro klienty to znamená pravidelnou úsporu kolem 100 korun za jeden výběr hotovosti a to není málo.



GEEN Vstřícná banka: Dejte Raiffeisenbank své vysvědčení - III. čtvrtletí 2017

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

12612284080

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

300


ČÍSLO TÝDNE - 300 právě tolik miliard korun odeslaly tuzemské společnosti svým zahraničním vlastníkům ve formě dividend. Většina zisku těchto firem tak skončila v zahraničí.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,3060
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4400
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8760
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5935
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0060
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4250
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0918
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více