GEEN Vstřícná banka:
Dejte Sberbank své vysvědčení


12. 10. 2015  00:04     Miroslav Zeman     komentáře (0)

GEEN Vstřícná banka - v rámci projektu prvního klientského ratingu bank, mají i čtenáři serveru Bankovní poplatky unikátní možnost ohodnotit tuzemské banky a vystavit jim své vysvědčení. Přečtěte si jak vstřícná byla Sberbank a rovnou ji ohodnoťte! ČTĚTE DÁLE!

GEEN Vstřícná banka: Dejte Sberbank své vysvědčení




Sberbank po převzetí tehdejší Volksbank výrazným způsobem oživila. Typicky zelená, ekologická barva je dobře vidět a je sympatická. Banka je také aktivnější. Je vidět, že se Sberbank snaží zachytit na novém trendu růstu nízkonákladových bank a zájmu o ně. To je také v této chvíli a situaci na trhu jediná možná cesta jak relativně rychlým způsobem dosáhnout posílení pozice na trhu.

V opačném případě by totiž banka, stejně jako její právní předchůdkyně upadla do zapomnění a nevýznamnosti. A tomu se bude chtít Sberbank určitě vyhnout. Důkazem oživení aktivity banky jsou i následující řádky hodnocení.

TUTO BANKU MŮŽETE OHODNOTIT PŘÍMO ZDE!

GEEN_vstricna

V únoru přišla Sberbank, dříve německá Volksbank s vylepšením svého spořícího účtu. Tím se připojila ke své konkurenci, která z velké části právě v tomto období upravuje úroky u svých spořících a termínovaných účtů. U nového FÉR spoření zvýšila Sberbank hranici pro sazbu 1,63 % na 300 tisíc Kč a také zvyšuje sazbu ve druhém pásmu na 0,83 %, u spořicího účtu GARANCE 2016 se zvýšilo pásmo úročené 1,43 % z 2,5 mil. na 5 mil. Kč. Sazby u obou spořicích účtů navíc banka garantuje až do konce ledna 2016.

Dále banka přišla s další výhodou, kterou je i nový eShop, který klientům umožní založení spořicího účtu během pár minut bez nutnosti návštěvy pobočky. V zásadě se jedná o šikovnou aplikaci, kde si klient založí spořící účet a přečte si o něm vše potřebné.

Banku musím pochválit i za její charitativní činnost, která je poměrně rozsáhlá. Sberbank již potřetí uspořádala dobročinnou akci Dárky do dětských domovů. Zaměstnanci banky tak splnili vánoční přání desítkám dětí ze čtyř dětských domovů a rozdali jim více než 90 dárků.

Sberbank se na začátku roku také pokusila zvýšit zájem o své hypoteční úvěry. Hypotéku tak bylo možné získat se sazbou 2,22 % a nově bylo možné si půjčit i na vybavení domácnosti až 500 tisíc Kč, a to za stejnou sazbu.

 



GEEN Vstřícná banka: Dejte Sberbank své vysvědčení

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16487508288

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,1550
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4670
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8270
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3610
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,6875
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0552
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více