GEEN Vstřícná banka:
Dejte Sberbank své vysvědčení - II. čtvrtletí 2017


02. 06. 2017  00:37     Miroslav Zeman     komentáře (0)

GEEN Vstřícná banka - v rámci projektu prvního klientského ratingu bank, mají i čtenáři serveru Bankovní poplatky unikátní možnost ohodnotit tuzemské banky a vystavit jim své vysvědčení. Přečtěte si jak vstřícná byla Sberbank a rovnou ji ohodnoťte! ČTĚTE DÁLE!

GEEN Vstřícná banka: Dejte Sberbank své vysvědčení - II. čtvrtletí 2017




Sberbank po převzetí tehdejší Volksbank výrazným způsobem oživila. Typicky zelená, ekologická barva je dobře vidět a je sympatická. Banka je také aktivnější. Je vidět, že se Sberbank snaží zachytit na novém trendu růstu nízkonákladových bank a zájmu o ně. To je také v této chvíli a situaci na trhu jediná možná cesta jak relativně rychlým způsobem dosáhnout posílení pozice na trhu.

V opačném případě by totiž banka, stejně jako její právní předchůdkyně upadla do zapomnění a nevýznamnosti. A tomu se bude chtít Sberbank určitě vyhnout. Důkazem oživení aktivity banky jsou i následující řádky hodnocení.

TUTO BANKU MŮŽETE OHODNOTIT PŘÍMO ZDE!

GEEN_vstricna

 

S čím přišla banka v I. čtvrtletí 2017

Jako nejvýznamnější zprávu tohoto čtvrtletí musíme nepochybně uvést umístění banky v hodnocení GEEN Zelená banka roku 2016, kde Sberbank obsadila vynikající druhé místo, a patří mezi nejekologičtější banky v České republice. Sberbank tak zaostala jen o pár desetin bodu za první a vítěznou Českou spořitelnou. Dále musíme zmínit velmi výhodné spořicí účty Sberbank a nízký prvotní úrok u hypoték. Banka se skutečně snaží a je vidět, že má tah na branku. Její aktivita je výrazně vyšší a efektivnější, než u jejích přímých konkurentů.

FÉR spoření PLUS se stalo nejlepším spořicím účtem roku 2016

Ceny soutěže Finanční produkt 2016, které vyhlašuje renomovaný finanční portál Finparáda.cz, znají své vítěze. První místo v kategorii spořicích účtů získalo FÉR spoření PLUS. Spořicí účty od Sberbank bodují na stupních vítězů v posledních třech letech při každém vyhlášení.

Sberbank se pochlubila svým prvním místem v oblasti spořicích účtů, kde zvítězilo její FÉR spoření PLUS. Je pravdou, že spořicí účty této banky dosahují v posledních letech velmi dobrých výsledků a patří k těm nejvýnosnějším. Tuto skutečnost oceňujeme o to více, že se výnosy u vkladových produktů v posledních letech výrazně snižovaly a znevýhodňovaly.

FÉR hypotéky začínají od února se sazbou 1,59 % ročně

Sberbank od února upravuje pásma LTV u úrokových sazeb a vyhlašuje HYPOakci. Banka zlevňuje sazbu u tříleté fixace a refinancování nabízí již za 1,69 % ročně. V rámci HYPOakce určité hypotéky zlevní ještě o 0,10 % z ceníkové ceny.

Opět musíme doplnit, že se jedná o deklarovaný úrok, spíše prémiového typu, na něž nemá nárok kterýkoliv klient. Sdělujeme to proto, aby klienti této i jiných bank nebyly konfrontováni se zklamáním, že se v konkrétní nabídce na poskytnutí hypotéky tento velmi dobrý úrok neobjeví. Nicméně se jedná o prvotní velmi výhodnou hypoteční sazbu, kterou musíme ocenit zejména v době, kdy jiné banky přistupují naopak ke zvyšování úrokových sazeb z hypoték, ačkoliv k tomu není žádný reálný důvod.

Sberbank získala druhé místo v hodnocení Zelená banka 2016

Sberbank se stala druhou nejlepší GEEN Zelenou bankou 2016. Z pohledu hodnocení uhlíkové stopy je Sberbank nejlepší bankou na českém trhu. Srovnání bank provádí společnost GEEN.EU, která se věnuje činnosti ekologických zdrojů elektrické energie a investic do ní.

Hodnocení Zelená banka je skutečně nejkomplexnějším a jediným hodnocením ekologické aktivity bank a dopadů jejich činnost na životní prostředí, které v České republice známe. Připomínáme, že Zelenou bankou roku 2016 je Česká spořitelna, druhé místo obsadila právě Sberbank a třetí místo pak Raiffeisenbank.

Rekordní FÉR půjčky již od 5,99 % RPSN přichází s Garancí snížení sazby o 1 %

FÉR půjčky minulý rok zažily boom. Nyní zahajují další sezónu s novou Garancí snížení sazby o 1 %. Klientům s FÉR půjčkami, kteří kdykoliv během splácení FÉR půjčky nebo FÉR konsolidace dostanou lepší konkurenční nabídku, Sberbank sazbu nejen srovná, ale ještě sníží o 1 %.

A máme tu další zajímavé a logické zvýhodnění půjček. V tomto případě banka před dárky, tablety či mobily nabízí jednoduché a logické zvýhodnění snížení sazby o 1 %. Je to jasné, přehledné, nekomplikované a přitažlivé. Po výrazně výhodných spořicích účtech této banky, levných hypotékách se tak banka zaměřila i na výhodnost spotřebitelských půjček. Hezký komplex opatření a vstřícných kroků pro klienty. Musíme velmi pozitivně ohodnotit.



GEEN Vstřícná banka: Dejte Sberbank své vysvědčení - II. čtvrtletí 2017

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16514838720

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,1550
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4670
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8270
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3610
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,6875
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0552
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více