Vstřícná banka:
Dejte UniCredit Bank své vysvědčení - I. čtvrtletí 2018


02. 04. 2018  01:00     Miroslav Zeman     komentáře (0)

Vstřícná banka - v rámci projektu prvního klientského ratingu bank, mají i čtenáři serveru Bankovní poplatky unikátní možnost ohodnotit tuzemské banky a vystavit jim své vysvědčení. Přečtěte si jak vstřícná byla UniCredit Bank a rovnou ji ohodnoťte! ČTĚTE DÁLE!

Vstřícná banka: Dejte UniCredit Bank své vysvědčení - I. čtvrtletí 2018




UniCredit Bank je ač středně velká, velmi výrazná banka. Banka se již tradičně drží na velmi dobrém hodnocení našeho klientského ratingu Vstřícná banka. Za rok 2014 obhájila tato banka bronzovou třetí příčku.

Banka umí velmi dobře pracovat s profesními i cílovými skupinami. Umí podchytit jejich očekávání i potřeby. Následně pak pro ně sestavit takový produkt, který může velkou část těchto skupin oslovit a přivést do skupiny klientů této banky. Tuto spolupráci umí banka podchytit i podporou zaštiťujících organizací těchto skupin, nabídkou zvýhodněných produktů apod. Velmi tak banka bodovala například u advokátů či notář. Velká část z nich využívá především účty úschov u této banky a s nimi spojené bezplatné účty osobní i firemní. To samé umí banka u doktorů, znalců a dalších skupin.

TUTO BANKU MŮŽETE OHODNOTIT PŘÍMO ZDE!

UniCredit Bank

S čím přišla banka ve IV. čtvrtletí 2017

Aktivita UniCredit Bank se ve čtvrtém čtvrtletí mírně zvýšila. I tak však banka zaostává za svými konkurenty jako jsou Sberbank, či Moneta Money Bank. A je to škoda, protože UniCredit má svůj velký potenciál, který nedokáže aktivněji využít. Z produktového hlediska nemáme v zásadě u této banky co nového hodnotit. Klienti banky dostali Vánoční dárek za placení kartou, ale jinak jsme se toho moc nedozvěděli. Velmi negativně však musíme hodnotit nezvládnutou aktualizaci internetového bankovnictví, které způobilo velké problémy desetitisícům klientů této banky. Hodnocení snižuji o pět bodů.

UniCredit Bank Czech Republic and Slovakia a UniCredit Bulbank jsou podle časopisu The Banker nejlepšími bankami pro privátní klienty na Slovensku a v Bulharsku

Ocenění nejlepšího privátního bankovnictví v roce 2017 na Slovensku a v Bulharsku získaly banky UniCredit Bank Czech Republic and Slovakia a UniCredit Bulbank. Prestižní ocenění časopisu The Banker převzali zástupci banky na slavnostním ceremoniálu ve čtvrtek 26. října 2017 v Londýně. Privátní bankovnictví UniCredit Bank uspělo v hodnocení patnácti světových nejvýznamnějších osobností bankovnictví. Porota posuzovala jak kvalitativní, tak i kvantitativní ukazatele.

Je to zajímavé. Banka se tiskovou zprávou pochlubila, že se stala nejlepší bankou na Slovensku a Bulharsku. Je jasné, že UniCredit působí i v dalších Východoevropských zemích. Jde však o to, jakou přidanou hodnotu má pro klienty v tuzemsku ocenění banky v zahraničí. Až se UniCredit Bank stane někdy nejlepší bankou v USA, budeme z toho všichni určitě nadšení.

Skupina UniCredit a Evropská zaměstnanecká rada UniCredit podepsaly jako první v Evropě deklaraci o rovnováze pracovního a soukromého života

Skupina UniCredit společně s Evropskou zaměstnaneckou radou UniCredit jako první v evropském bankovním sektoru podepsaly společnou deklaraci o rovnováze pracovního a soukromého života. V dané deklaraci se obě strany zavázaly zlepšit sociální dialog v rámci skupiny UniCredit.

Toto je moc hezké, a moc tento přístup oceňujeme. Podobný přístup jasně ilustruje, že zaměstnavatel nemusí řešit pouze to jak dokonale vytěží zaměstnance, aby mu přinesl co nejvyšší zisk, ale zajímá ho také jak je spokojený, jak se plní jeho cíle a přání, protože jen spokojený zaměstnanec je dobrým zaměstnancem, což právě v této bance pochopili. Dostatečný rozsah a čas na soukromé aktivity tak mohou následně zvýšit výkonnost zaměstnance v zaměstnání.

UniCredit Bank naděluje! K Vánocům má pro své klienty dárek 1 % zpět z každého nákupu platební kartou

Vánoce jsou časem, kdy druhým děláme radost. Proto se i UniCredit Bank rozhodla potěšit své klienty a nadělit jim vánoční dárek. Po celý prosinec mohou v rámci slevového programu U-šetřete využít možnost získat 1 % zpět z každého nákupu platební kartou.

Děkujeme za dárečky. Vrácení 1 procenta z každého nákupu platební kartou je milé a příjemné. Připomínáme, že by se nemělo jednat o jedno procento z placení kreditní kartou, ale kartou platební, kterou hradíte prostředky nikoliv z úvěru, ale přímo ze svého běžného účtu. Na rozdíl od vratek z plateb kreditní kartou se tak vztahuje tato úleva či bonus na mnohem větší okruh klientů, protože kartou platí dnes opravdu téměř každý kdo má svůj běžný účet.



Vstřícná banka: Dejte UniCredit Bank své vysvědčení - I. čtvrtletí 2018

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16285292096

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2390
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,5870
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8575
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3545
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,8710
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4150
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0716
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více